HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Böjt Magyarország felébredéséért

2012.02.22. 19:53 :: Lélekszerelő, MAGYART

Hétfőtől elkezdődött a magyar hagyományban a böjt. (A katolikus szokás szerint a húshagyó kedd utáni szerda a böjt kezdete.) A böjt a megtisztuláson kívül arra is ad lehetőséget, hogy úgymond kiböjtöljünk valamit. Az önkéntes lemondást, a böjtöt, felajánlhatjuk egy cél megvalósulásának az érdekében. Pontosan ezért a nagyböjt idején március 11-től engesztelő böjtöt hírdetünk.

 

A böjt kezdetén, március 11-én 11 órakor imával indítjuk a böjtöt és megtesszük a felajánlásainkat. (Találkozó 10,30-kor a Zsindelyesnél, vagy 10 perccel korábban a helyszínen.)

 

Az ima heylszíne Dobogókő, a Mária kegyhely.

 

Az imát és a felajánlást természetesen más heylszíneken is megtehetjük. Kérem, hogy jelezzék, jelezzétek felénk a másik helyszíneket, hogy tudjuk az összefogás mértékét.

 

A böjt lehet léböjt, 3-5-7 napos. (Egy lehetséges léböjt leírása: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/18/meregtelenites_le_bojt ) De bármiyen önkéntes lemondás is megteszi. A lényeg az, hogy az áldozatunkat ajánljuk fel az Istennek! Mi a következőt kérjük:

 

„Kérjük és hálásan köszönjük Istenünk, hogy engesztelő áldozatunk következtében segíted vezetőink és mindannyiunk tisztánlátását. Segítesz, hogy felismerjük mi a helyes és bátorságot, erőt adsz a megtételéhez! Segíted a helyes út megtalálását és a kitartó, következetes, bátor cselekedeteinket, amellyel végig megyünk rajta! Köszönjük a nemzet ébredését, az egyéni és a közösségi felelősségvállalást, amelynek következtében utódainkra élhető MAGYARORSZÁGOT hagyunk!

 

Legyen Uram a Te akaratod szerint!”

 

Természetesen ez alakítható, kiegészíthető, saját szavainkkal is kifejezhető.

 

A szer keretein belül, Dobogókőn a következőket tesszük: (CSAK JAVASLAT)

1.     Elénekeljük a Boldogasszony anyánk régi magyar himnuszt

2.     Imátkozunk: Miatyánk a HAGYATÉKBÓL (ebben az írásban megtalálható: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/09/imadsag_8 ), Angyali üdvözlet (A bűnösökért kifejezés mellőzésével)

3.     Felolvasás a HAGYATÉKBÓL (első történet, mikor lesz újra boldog a magyar – Bogát beszélgetése - és az utolsó történet imája)

4.     Erőteret hozunk létre (gömböt készítünk középre)

5.     Megtesszük a felajánlást: Istenem felajánlom a következő „7 napos léböjtömet” a következőkért: fenti hálaadás, amit mindenki kiegészíthet magában, erre időt hagyunk.

6.     A felajánlásainkkért kapott Isteni erőt belehelyezzük az erőtérbe, majd elképzeljük, hogy az tűzhányóként kitör és az áldás, az erő védőernyő szerűen visszahullik az egész NAGYMAGYARORSZÁGRA és minden lakósra.

7.     Megkérjük a Teremtőt, vigyázza lépteinket, áldása és Babba Mária szeretete kísérjen minket.

8.     Elmondjuk a két imát és elénekeljük a himnuszt, majd a székely himnuszt

 

A szer alatt körben állunk, egymás kezét fogjuk. Ha nagy a létszám, koncentrikus köröket alkotunk. A szert vezénylő szerintünk a legkülső körben álljon.

 

Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

 

Kérjük mindenki terjessze, juttassa el minnél több helyre!

 

 

Isten áldásával!

 

Somogyi Péter, lélekszerelő

Szerednyei Béla, színművész

 

1 komment

Címkék: isten feltámadás krisztus ima léböjt hagyomány böjt áldozat felajánlás lemondás szűz mária dobogókő tett megtisztulás nagyböjt 11:11 babba mária

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr904174918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lélekszerelő, MAGYART 2012.03.13. 01:13:15

Ott voltunk, megtettük. Elindult útjára az engesztelő áldozat, hazánk felemelkedésért! Csatlakozni lehet utólag is. Elég az imák után, arra gondolnunk, hogy csatlakozunk a létrehozott erőtérhez, hozzáadjuk a saját felajánlásunkat a közös célért, bele helyezzük a létrehozott gömbbe. Ki kell mondanunk, hogy "Legyen Uram a Te akaratod szerint!". Imával zárjuk a csatlakozást. Az esemény hangulatát tükröző fényképes beszámoló a facebook-on megtalálható. Remélem lélekben bővül még a kör!

Somogyi Péter
lélekszerelő
süti beállítások módosítása