HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

IV. Lélekszerelő Oskola

2019.10.09. 10:29 :: Lélekszerelő, MAGYART

Szervusztok!

Még van pár hely, ha érdekel...

Egy számomra nagyon fontos eseményre hívnám fel a figyelmeteket. Van egy egészen grandiózus álmom. Ehhez keresek társakat, kollégákat. Ennek érdekében indítottam el pár éve a Lélekszerelő Oskolát. Most indulhatna a 4. évfolyam. Mit lehet itt tanulni? Mindent amit én tudok és ami megosztható átadható másoknak. Van ebben magyar hagyomány, gyógyítás kézrátétellel, távolról, a lelki okok felderítése és feloldása, illetve nagyon sok önismeret és olyan alaprendszer, amely minden esetben segít az okok felderítésében, akármi is az amiben a zavar keletkezett. Segíteni tudsz magadon (ez már nagy dolog) és ha kérik másokon is. Nagy biztonsággal fogsz mozogni a spirituális térben, hiszen biztos tudás birtokában leszel. Biztos tudás és pontos belső útmutatás, ami segít majd. Persze attól én sem tudlak megmenteni, hogy a magad dolgában ne legyen nehezebb dolgod, mint másokéban, hiszen sokszor van, hogy olyan közel vagyunk a problémához és a megoldáshoz is, hogy nem látjuk a fától az erdőt.

https://www.facebook.com/events/384744478855784/

Megtalálható az esemény a weben is, de az ára a face-es, azaz hétvégenként 24.

http://www.lelekszereles.hu/lelekszereles-oskola/

ízelítő: https://youtu.be/WCAlIUVntLQ 

Ha elvégzed a képzést:

Ha elvėgzed az Oskolát, ilyenné válsz, válhatsz...

Deák, Lélekszerelő Deák, garabonciás?

Érdekes világ a miénk. A nagy francia elsötétedés óta az emberiség nagyon nagy erőkkel azzal foglalkozik, hogy az értékeket eltörölje. Kimondták, hogy a hatalom és az értékek nem az Istentől valók, majd az emberek összjönnek és eldöntik mi a jó nekik. Sajnos azzal nem számoltak, hogy az ember, főleg tömegesen, mindig a könnyebb ellenállás felé mozdul. Így nem a fejlődés, hanem a visszafejlődés a választott sorsa.

Az általam létrehozott, vagyis inkább alkalmazott kifejezés azonban még a mélyrepülés előttről származik. DEÁK. Aki írástudó. Vándor, világ látott ember. Több nyelven kommunikál, érti a hit dolgát, ismeri a hatalom természetét, a politikát... Egy olyan ember, aki korának nemeseinél is műveltebb, okosabb és nem kötik a vallásos élet szabályai. Ő az aki akár az okkultizmus, az ezotéria titkos tanításai felé is nyitott lehet. Jól látszik, ő az aki még nem mester, de mégis környezete kiemelkedő tudású alakja.

Lékelkszerelő Deák - írástudó, többféle látószöggel rendelkezik, rálát, átlát, sokat utazott már. Bejárta a spirituális utak egy jelentős részét. Gyógyít, szerel, lelket, testet, több módon a lehető leghatékonyabban. Mintha sok-sok iskolát végzett volna, olyan sokrétű a tudása.
Igazi DEÁK -Tudó ő.

Somogyi Péter, Lélekszerelő, a Lélekszerelés megalkotója

Várlak szeretettel!

Péter

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr9115161428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása