HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Húsvét 2009

2009.03.26. 13:29 :: Lélekszerelő, MAGYART

Kedves Mindannyian!

 

Megszületett a Húsvéti program anyaga, amit lent olvashattok.

Remélem közületek minél többen részt vesznek majd a szeren.

Ismeretem szerint ilyen határkerülésre még soha nem került sor Dobogókőn. Gondoljuk ezt azért is, mert 100 éve még nem volt itt település. Természetesen a régmúlt eseményeit nem ismerjük.

 

A határkerülés egy komoly szertartás, amelyben az általunk megkerült terület megszentelésre kerül, a Szent Korona – Szent Határ jelentéstartam következtében. Kérem benneteket, hogy olyan személyeket hívjatok, akik megfelelő komolysággal vesznek részt.

 

Kérem a résztvevőket, hogy a lenti imát vagy tanulják meg, vagy kinyomtatva hozzák magukkal, hogy együtt tudjunk imádkozni.

 

Találkozunk Húsvét hajnalban!

Békés, önismerettel teli böjtöt!

 

Szépet! Péter

 

Magyar Miatyánk

 

Urunk Istenünk, Mennyei Atyánk,

Áldott legyen a Te neved!

Mert eljött már a Te országod,

Mivelünk és mibennünk.

És tudjuk, hogy bántódásunk nem eshetik többé,

Mert megszabadítottál minket,

És erőt adtál az élethez,

Amely Téged dicsér Urunk,

Örökkön örökké! Ámen

 

Húsvét Dobogókőn

 

A Dobogókőért Alapítvány és a MAGYART szervezésében, Évkörös hagyományunknak megfelelően SZERT-tartunk. Egyik legjelentősebb Húsvéti szertartásunk a határkerülés.

 

Szent Korona – Szent Határ

 

A Szent Korona Tant követve, Dobogókő településen határkerülést szervezünk. A település majdnem teljes területét körüljárjuk, jelenlétünkkel, szándékunkkal és imáinkkal megszenteljük. Körül kerülésünket felajánljuk a haza és nemzet felemelkedéséért, az összefogásért. Bízunk benne, hogy tettünk következményei megnyitják a magyar szíveket és elindítják, szellemi, lelki és fizikai felemelkedésünket is.

 

Helyszín: Dobogókő

Indulás: A Zsindelyestől (sípálya teteje)

Találkozó: 2009 április 12 hajnali 5 óra, a határkerülés időtartama kb. 3 óra

 

A határkerülés után tűzrakás. A Zsindelyesben, szentelt, áldott étel, sonka, kalács, úrvacsora jellegű fogyasztására is lesz lehetőség, amelyre a jelenlévőket meghívjuk. (Az étel- sonka, kalács - mennyiségének kialakítása miatt kérem, jelezzék részvételi szándékukat. A szentelt étel az falat / főre lesz kiszámolva, kérem reggelizési (hagyományos Húsvéti reggeli, ára 360,- Ft / adag) szándékukat pluszban jelezzék a dobogoko@gmail.com e-mail címen)

 

 

Lőrincz László, Dobogókőért Közhasznú Alapítvány,

E-mail: dobogoko@gmail.com , Telefonszám:06-30-852-0340

 

 

Somogyi Péter, somogyi@magy-art.hu , Telefon: 06 70 3354 114

Szólj hozzá!

Címkék: élet nemzet húsvét isten lélek szent hajnal feltámadás haza összefogás határ böjt korona dobogókő

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr431026882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása