HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Van-e szabad akarat?

2007.04.17. 16:07 :: Lélekszerelő, MAGYART

 

Szabad akarat van! Egy korlátja létezik, az, amit magunknak állítottunk leszületésünk előtt. A helyzetet sok esetben nem „mi” választjuk az itteni önvalónkkal, hanem már korábban, a leszületésünk előtt eldöntöttük, mit akarunk megtanulni, hogy a soron következő életfeladatunkat teljesítsük. Ennek keretében meghatároztuk, a teremtővel egyetértésben, hogy milyen élethelyzetek szükségesek a teljesítéséhez. Ezeket később nem kerülhetjük ki, csak abban az esetben, ha egy korábbi esetben már megoldottuk az itt következő feladatot is, amúgy „előre”. Ilyenkor az adott helyzet bekövetkezése feleslegessé válik és sokszor el is marad. Az asztrológusok segítségnyújtásának is lehet azaz eredménye, hogy előre látással a felvázolt helyzetet, „előre” megoldjuk.

Az általunk meghatározott életfeladattal nem mehetünk szembe. Ha szembe megyünk, az betegséget okoz. Esetleg korai távozást. Vannak olyan feladatok az életünkben, amelyeket nem lehet elkerülni. Nem tehetjük, hogy nem oldjuk meg őket. Azért születtünk, hogy sikeresen áthaladjunk rajtuk, lélekben megerősödve. Olyan feladatok, amelyeket tökéletesedésünk érdekében vállaltunk. Az Istenhez visszavezető út fontos állomásai ezek. Minden történés az életben azt mutatja, mennyire megyünk jó irányba. Nem a jelenlegi érdekeink szerint, hanem az életfeladtunk tükrében. Amennyiben letérünk a helyes irányról, nehézségek támadnak az életünkben. Először kisebbek, majd egyre nagyobbak. Minden nehézség, addig ismétlődik, egyre súlyosabb formában, amíg meg nem oldjuk azt a problémát, ami kiváltotta. Ha sokáig nincs megoldás, vagy olyan jellegű a gond, betegség keletkezik. A betegség célja mindig az, hogy segítsen a probléma megoldásában. Mindig olyan helyen keletkezik, ami mutatja, hogy mi a baj forrása. Tovább segít a megoldást a betegség típusa is. Nekünk magyaroknak könnyű dolgunk van. Bőven elég a beteg szerv működését leírni, rögtön láthatjuk, mi a baj. Például, ha valakinek vese betegsége van, akkor az biztos, hogy párkapcsolati problémával küzd. (Ennyit kideríthetünk, ami mindenkire igaz, de innen rengeteg a személyre szabott megoldásrészre derülhet fény.) A vese ugyanis egy páros szerv. A kiválasztás szerve. Vajon milyen esetben történik, velünk, hogy valamit, vagy valakit kiválasztunk, ráadásul páros viszonyban. Ugye, hogy a párkapcsolat az, ami ilyen?

De bármit tehetünk, csak ne feledjük, mindennek van következménye. Számunkra kellemes, vagy kellemetlen. Ha jót akarunk, akkor mással nem teszünk olyat, amit magunknak nem kívánunk, és ezt figyelembe véve döntünk. Ne feledjük, a törvény arról is rendelkezik, hogy önmagunkkal se tegyünk meg azt amit másoknak nem kívánunk! Manapság ezt sokszor figyelmen kívül hagyjuk és csak a másik dolgával, érdekeivel törődünk. Ez éppen úgy helytelen, mint az önzés!

SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr3459863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása