HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Élet-diploma, V. Pozitív Gondolkodók napja

2011.01.05. 16:52 :: Lélekszerelő, MAGYART

Üdvözöllek!

Az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek előadónak, az itt olvasható rendezvényre. Elfogadtam a felkérést, így január 22-én velem is találkozhattok az V. PG napon. Kérem, ha jelentkeznétek, akkor az itt szereplő linken tegyétek. Ezzel segítetek engem. Olvassátok el a beharangozót! Találkozzunk ott!

 1. Tárgy: Neked van ÉLET-DIPLOMÁD?

Kedves Olvasó!

Manapság már szinte bármilyen bizonyítványhoz, bármilyen szakmai végzettséghez hozzájuthatunk. Egyedül az élethez, az életben való boldoguláshoz nem kapunk sehol olyan alapképzést, amivel egyértelműen tudnánk boldogulni. Pedig az élet sokkal összetettebb és bonyolultabb bármelyik szakmánál.

„A világ egyetlen főiskolája és egyeteme sem tehet érted többet, mint hogy segít neked segíteni önmagadon.”


Egyetértesz Frank Bettger mondásával?

És te ilyen iskolába jártál?

Sajnos a legtöbben nem kaptuk meg azokat az ismereteket a tanulóéveink alatt, amelyekre boldog életet lehet építeni. Ha szeretnéd elsajátítani azokat a képességeket, amelyeket minden iskolában kötelezővé kéne tenni, akkor gyere el a következő Pozitív Gondolkodók Napjára!

Kérlek itt jelentkezz, ha érdekel a rendezvény. Engem segítesz vele!:

http://www.pozitivgondolkodoknapja.com/pages/page.php?pa=a3b0b8ef-0100-5c42-b735-4cda93fb82db&sr=BXn5iH

Egy diploma nem az élethez ad képesítést, hanem egy szakma, hivatás végzésére, gyakorlására. Ebből a szempontból nagy jelentősége van, de a valós élet feladataihoz nem nyújt megoldásokat. Ezért van szükséged olyan tudásra, képességekre, amelyek megadják a választ az igazi kihívásaidra.

Sokszor nem elég a saját meglévő tudásunk, tapasztalatunk, a már jól bevált módszereink ritmusa. Szükségünk lehet külső segítségre, támogatásra vagy egy szokatlanul nagy ugrásra. Egy olyan ugrásra, ami minőségi változást hoz az életünkbe. Ezért fontos, hogy folyamatosan képezzük magunkat olyan területeken, ahol érezzük a hiányosságainkat, ahol kiszolgáltatottabbak vagyunk.

 

Az élet egy soha véget nem érő változás. Ha igazán élni akarunk, nekünk is folyamatosan változnunk, változtatnunk kell. Ma már teljesen köztudott, a tudomány által is bizonyított tény, hogy milyen jelentősége és ráható ereje van gondolkodásunknak az életünk összességére. Ezért a kihívást jelentő életterületekkel kapcsolatban is a gondolkodásunkat kell megváltoztatnunk elsősorban. Ehhez szükségünk van olyan tapasztalatokra, amelyekkel más emberek – akik már túl vannak az előttünk álló feladatok megoldásán – rendelkeznek, és nekünk is segíteni tudnak.

„Tanító az, aki helyet tud adni a másiknak. Mert nem tanítani kell, hanem engedni tanulni; olyan körülményeket biztosítani, amelyek között a másik növekedni tud.”

(Barsi Balázs)

 

Az élet egy minőségi fejlődés, egyre magasabb és magasabb tudatszintek elérése, megteremtése. Ez talán a legfontosabb leckénk. Itt az ideje, hogy megszerezd az Élet-Diplomád. Érd el, amit szeretnél!

Kérlek itt jelentkezz, ha érdekel a rendezvény:

http://www.pozitivgondolkodoknapja.com/pages/page.php?pa=a3b0b8ef-0100-5c42-b735-4cda93fb82db&sr=BXn5iH

 

Szeretettel várunk:

Mái Attila és Mái-Kovács Anikó

szervezők és én is Somogyi Péter, lélekszerelő (előadó)

www.pozitivgondolkodoknapja.com

Szólj hozzá!

Címkék: élet nap segítség változás lélek iskola diploma tanács önismeret gyakorlati pozitív gondolkodó pozitív gondolkodók napja

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr612562932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása