HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

2010. december 19. vasárnap, FÉNYVÁRÁS Dobogókőn

2010.12.02. 17:05 :: Lélekszerelő, MAGYART

Immáron negyedik alkalommal ünnepelünk Dobogókőn. Sajnos az idei évben nincs olyan szerencsénk, mint tavaly, amikor hétvégére esett a téli napforduló ünnepe. Persze az ideális időpont mellé elég csípős időjárás kerekedett. Mínusz 15,5 fok volt. Zenész társunk furulyája pár dallam után be is fagyott. Ennek ellenére a tűzgyújtás, az éneklés, az ima és a meditáció sem maradt el.

 

Az idei fényvárás alkalmával, melynek hivatalos ünnepe az advent, újra megemlékezünk a hagyományról, majd tüzet gyújtunk és elvégezzük a szertartást, amely segítségével sikerül majd szélesebb körben is a lényegre koncentrálva, várni a fény és a remény születését.

 

Helyszín:                   Dobogókő, Zsindelyes, a sípályánál

Időpont és program:   14 órától, gyülekezés

15 órakor, rövid megemlékezés, a hagyomány ismertetése

16 órától, tűzgyújtás, éneklés, ima, meditáció

 

Előtte és utána melegedés a Zsindelyesben, majd a tűznél, séta és töltődés az energiaközpontoknál.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Somogyi Péter, lélekszerelő

Lőrinc László, a Zsindelyes vezetője 

Szólj hozzá!

Címkék: isten karácsony jézus meditáció advent ének ima hagyomány dobogókő zsindelyes kerecsen téli napforduló tűzszertartás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr342488826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása