HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

FÉLelmek – FÉLségek

2010.10.01. 03:30 :: Lélekszerelő, MAGYART

Önfejlesztés, önszeretet, félelmek felismerése és feloldása. Ezekkel a témákkal foglalkozik az általam vezetett Önfejlesztő Kurzus. Az első csoport felkavaró, tanulságos, sorsformáló, változással teli volt. Ők folytatják. És Te, velünk tartasz újonnan induló csoportunkban?

Részletek:
http://www.alory.hu/pages/%D6nfejleszt%E9s.html

Október 19-én indul, jelentkezni nálam vagy a stúdió vezetőjénél Dénes Évinél (70/347-44-47).

FÉLelmek – FÉLségek

Önfejlesztő túra önmagunkban, önmagunkkal, önmagunkért

 

Isten által teremtett valóságunk: teljes, egész. Életünk során többször esünk két-ségbe, kerít minket hatalmába a fél-elem. Rögtön láthatjuk, hogy ebben az állapotunkban, ha félünk, akkor nem vagyunk egészek, kiestünk a teljességből. Ez a kibillent állapot az okozója minden lelki bajunknak és betegségünknek. Félelmünkben, kétségek között nehezen találjuk az utat vissza a teljességbe, ha nem tudjuk merre induljunk. A foglalkozások során nehezített hegyi túrán veszünk részt, melynek során megismerjük a félelmeinket, a kétségeinket. Megoldást találunk a félelmeink feloldására, kétség helyett egységbe kerülünk, önmagunkkal, társunkkal és a teremtővel. Megtanulunk újra a teljességben élni, megoldva életünk alapproblémáit.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hiba élet betegség isten egészség lélek félelem túra párkapcsolat ima probléma önismeret társ teljesség önfejlesztés kétség

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr282336170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása