HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Magyaroknak, magyarokról, "idegenek" által

2010.07.21. 15:28 :: Lélekszerelő, MAGYART

A kultúránk maga a „kultúra”

"A külföldi vizsgálatok közül a legismertebb a 2000-ben elvégzett Semino-féle sorozat.

Ez mérföldkő a nemzetközi összehasonlítások terén.

 

Az Egyesült Államokban megjelenő Science-ben Semino és 16 munkatársa közleményt tett közzé.

Népünk vonatkozásában az általuk elvégzett Y-kromoszómás vizsgálatok szerint a magyar férfiak  60 %-a az EU-19-es őskőkorszakbeli ősapa leszármazottja. További 13,3 százaléka az EU-18, 11 százaléka az EU-7 és 8,9 százaléka az EU-4 ősapa utódja.
A jelenlegi magyar férfiak 93,3 százaléka négy ősapától ered és 73,3 százaléka az őskőkorszakban itt élt férfiak utódja. 

Az uráli népekre jellemző TAT EU-13 +EU-14 a magyarokból hiányzik, így a magyar nép ősei körülbelül negyvenezer évvel ezelőtt Európában az első őstelepesek között voltak.

 

A magyar nép ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége, amire az EU-19 őskőkori genetikai marker igen magas százalékaránya mutat.  Genetikai szinten igazolható rokonaink a lengyel, az ukrán és a horvát nép. Tehát a mai magyarság genetikai összetételében egyértelműen kimutatott az európai jelleg, az ázsiai viszont teljesen hiányzik.
Ebből az következik, hogy a honfoglalás kori Magyarország lakossága biológiailag szinte kizárólag európai eredetűekből állt.

Tehát nem honfoglalás történt, hanem Árpádék csak visszatértek az Európa 1-et létrehozó magyarok közé. A párizsi Sorbonne egyetem nyelvészei számítógépes összehasonlító elemzés segítségével megvizsgálták az összes élő és holt nyelvet.  Kíváncsiak voltak melyik nyelv őrzött meg a legtöbbet az ősműveltség nyelvéből, az ősi etimonokból.
Az eredmény megdöbbentette a tudósokat is. Az angol nyelv 4, a latin 5, a héber 5, az indiai 9, a tibeti 12, a szanszkrit 12, az ótörök 26, a magyar pedig 68 százalék ős etimont tartalmaz!

Ez a magas arány újabb bizonyítéka a magyar kultúra és nyelv ősiségének.

Tehát a magyar nyelvnek nem kellett soha senkitől szavakat és kultúrát szereznie, hisz a mi nyelvünk maga a nyelv.

A kultúránk maga a "kultúra."

Szólj hozzá!

Címkék: magyar kultúra európa nyelv gén nép vizsgálat bizonyíték visszatérés telepes ős sorbonne etimon

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr342166358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása