HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

HATÁRKERÜLÉS, Dobogókő - széles körben terjeszthető

2010.03.10. 20:17 :: Lélekszerelő, MAGYART

Határkerülés 2010, Dobogókő

Az idei évben másodszor is megrendezzük, Dobogókőn a Határkerülést. Krisztus Urunk feltámadását régen, vasárnap hajnalban ünnepelték. A régiek ekkor határt kerültek. A megkerült területet, jelenlétükkel megszentelték. Szent Korona – Szent Határ. A körül került terület megszentelése a Krisztusi mondás alapján történik: „Ha ketten összejöttök az én nevemben, akkor én jelen leszek.”

Az idei évben a Határkerülésre, ezúton mindenkit szeretettel meghívunk!

Kérek mindenkit, hogy a meghívást minél több helyre jutassa el!

 

Találkozó: 2010 április 4-én, Húsvét vasárnap, reggeli 5 órakor, Dobogókőn, a Zsindelyesnél (sípálya)

A Határkerülés körülbelül 3 órát vesz igénybe. Így ha valakinek a nap folyamán családi programja van, el tudja érni azt is kényelmesen.

A Határkerüléskor két ima és a Boldog Asszony Anyánk eléneklésére is sor kerül. Kérem, ha valakinek van kedve, az imák és a dal megtanulásával is készüljön a részvételre. Az imák az írás alján megtalálhatóak lesznek.

Szívesen veszem, azoknak a jelentkezését is, akik, bár eljönni nem tudnak, de szűkebb hazájukban, szintén megrendeznék a szert, a Határkerülést. Célszerűnek tartom, hogy a szertartás egyes elemeit egyeztessük, hogy az összhang erősítse tevékenységünk hatását, amely így kiterjedhet egész hazánkra.

Kérek mindenkit, hogy minél több emberhez juttassa el a meghívást!

Aki részt venne, kérem jelezze LEHETŐSÉG szerint, mert áldott étellel is szolgálunk, urvacsora jelleggel! (NEM KÖTELEZŐ A JELENTKEZÉS, CSAK AKI ÁLDOTT ÉTELT KÉR, ANNAK AJÁNLOTT)

Remélem minél többen leszünk, hogy újra megszenteljük Dobogókőt, amely világviszonylatban is kiemelt szakrális központ. Természetesen van mód arra is, hogy a Határkerülés felajánlásával, személyes problémáinkra is választ kapjunk.

 

Üdvözlettel:

 

Somogyi Péter, lélekszerelő,

70 3354 114, somogyi@magy-art.hu , www.lelekszereles.blog.hu

 

Magyar Miatyánk

 

Urunk Istenünk, Mennyei Atyánk,

Áldott legyen a Te neved!

Mert eljött már a Te országod,

Mivelünk és mibennünk.

És tudjuk, hogy bántódásunk nem eshetik többé,

Mert megszabadítottál minket,

És erőt adtál az élethez,

Amely Téged dicsér Urunk,

Örökkön örökké! Ámen

 

 

Angyali üdvözlet

 

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes,

Az Úr van Teveled,

Áldott vagy Te az asszonyok között és

Áldott a Te méhednek gyümölcse Jézus

Asszonyunk Szűz Mária, Istennek szent anyja

Imádkozzál érettünk

Most

És halálunk óráján

Ámen

 

A Határkerülés után lehetőség van egy Húsvéti reggeli elköltésére a Zsindelyesben. A reggeli sonkából, tojásból, tormából és kenyérből, illetve zsemléből áll. (Ára: 450,-Ft) Ehhez egy pohár (1 dl) tokaji is jár, igény szerint. A reggeli igényt Lőrincz Lászlónál, a Zsindelyesben lehet leadni, vagy a dobogoko@gmail.com címen lehet érdeklődni.(Telefon: 0630 852 0340)

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet húsvét isten lélek szent szív krisztus határ szent korona dobogókő szívcsakra határkerülés

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr671829630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása