HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

A böjt célja

2010.02.23. 13:18 :: Lélekszerelő, MAGYART

 

Amikor lemondunk a húsról, kávéról, alkoholról, cigarettáról, édességről, akkor a mentes időszakban tisztulás indul el a testünkben. A testi tisztulás egy lelki folyamatot is eredményez. Testünk kitisztulásával ugyanis érzékenyebbé válunk. Jobban érzékeljük a jeleket, amik segítenének nekünk, hogy jó irányba vezessük életünk hajóját. Mindannyian tudjuk, hogy az isten saját hasonlatosságára teremtett, hogy uralkodjunk a világ felett. De ahelyett, hogy ezt tennénk, elfedjük Őt, létrehozva a profán teret. Így aztán ködben, sötétségben élünk, amit nem ragyog be az Isteni fény. A böjt segít abban, hogy a köd felszálljon, ha rövid időre is.

 

A teremtés során, azt mondja a Titok című mű, képzeld el, éld meg és akkor megteremted az új valóságodat.

 

Azt is elmondják, igaz csak egyszer, hogy csak olyat képzelj, amiről el tudod hinni, hogy megtörténik veled, mert a többi soha sem fog megvalósulni, hiába képzelődsz róla.

 

Ha megtisztulunk a böjtben, mert nem építjük újra a védelmeinket, étellel, itallal, cigarettával, akkor jobban megláthatjuk, mi az amire igazán szükségünk van. Mi az amit eddig eltakartak a védelmeink, a félelmeink, amit, se elhinni, se elképzelni se mertünk, hogy megtörténhet velünk. Így aztán soha meg se történt, a lehetetlen kategóriájába tartozott.

 

Ha megtisztulunk, akkor jobban érezzük a jeleket, jobban érezzük, mi a jó nekünk és talán végre, el merjük képzelni, hogy velünk is megtörténhet. Átélhetjük az eddig soha nem remélt boldogságot, előbb képzeletben, majd az Istennek való felajánlás után a teremtés eredményeképpen, a valóságban is.

 

Rengeteg esetben történik az velünk, hogy már az igényt, a vágyat is elnyomjuk magunkban, érzések se keletkeznek bennünk, nehogy a vágyunk megteremtse a számunkra jót. Mert félünk, hogy utána valami gonoszság, vagy saját alkalmatlanságunk miatt, elveszítjük az így megtalált boldogságunkat. Így aztán a vágyat is kiöljük magunkból, nehogy megtörténjen, amitől félünk, a boldogság elvesztése. Ha véletlenül aztán ránk találna a boldogság lehetősége, kifogásokat keresünk, elmenekülünk, nehogy megvalósuljon, mert akkor elveszíthetjük.

 

A böjt arra is jó, hogy megtisztulva kideríthessük, a félelmünk miatt menekülünk el, vagy valóban nem felel meg nekünk egy lehetőség, jónak tűnő esemény. A tisztánlátás, pedig megszabadít minket az önbecsapástól, a hazugságoktól, segíti a tudatos jó döntéseket. Az igazság szabaddá tesz, míg a félelemből hozott döntéseink mind rossz irányba vezetik hajónkat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet isten teremtés lélek félelem fény boldogság köd hit méregtelenítés ima titok képzelet böjt profán tisztulás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr711783608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása