HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Reménytelen szerelem III.

2009.11.18. 13:55 :: Lélekszerelő, MAGYART

Szia

Egy 20 éves lány vagyok. Lassan fél éve, hogy szakítottunk! 2 évet voltunk együtt! Az első volt ő nekem. Kimondhatatlanul szerelmes voltam. Azt hittem örökre együtt leszünk! Ő akarta hogy vége legyen. Szabad akart lenni, bulizni és csajozni akart. Még mindig nagyon rossz nekem, főleg hogy kb. 2 hónapja megint elkezdtünk beszélgetni. Sokat gondolkozom azon, hogy jó lenne ha egyáltalán nem beszélnék vele, de nem akarom elveszíteni. Tudom, hogy már nem lesz közöttünk semmi, barátok vagyunk, de mindig olyan megjegyzéseket tesz, hogy én elkezdek reménykedni. Nem tudom mit tegyek. Mindig csak agyalok rajta, kettőnkön. Az a baj, hogy érzem csak jobban magam és akkor tesz valamit amivel újra megbánt. De nem tudok rá haragudni és nem tudom megutálni, mert visszagondolok az eltelt 2 évre és akkor boldogság fog el. Még ha tényleg a végén már nem is ment. Azt mondta ő volt a hibás. Én mégis magamat okolom, mert nem tudtam megadni neki, amire szükséget lett volna. Vagy nem is tudom. Agyalok mindig… annyit gondolkozom ezeken a dolgokat. Hogyan tudom elfelejteni őt?! Nem hiszek már senkinek, nem Lleszek többet szerelmes!

 

Szervusz!

 

Az első szerelem nagyon mély nyomokat hagy az ember lelkében. Ez normális, nem baj, sőt. Viszont abban az esetben, ha nem ment és szakítás lett a vége kezelned kellene valahogy ezt a helyzetet. Ha nem beszélnél vele az ténylegesen segítene. Lehet, hogy egy évet is jó lenne megvárnod. Ennyi egyébként a normális gyász ideje. Azért, hogy mindent ami jó volt együtt, azt megéld nélküle és lásd, hogy megy ez ebben a formában is. Jó lenne, ha megvizsgálnád, hogy van-e olyan dolog, amit tőle megkaptál, de esetleg mástól is megkaphatsz. Ha van, akkor amikor rá vágysz, tudd, nem is feltétlen ő van mögötte, hanem az a helyzet, érzés, megélés, amit régebben neki köszönhettél, de mástól is megkaphatod. Mivel kevés az ilyen tapasztalatod, nyilván ez kevesebbet segít majd, mint másoknak. Arra is gondolhatsz, hogy mivel nem volt jó a végén, csak bántanátok egymást! És mondjuk ki, ő más csajokra vágyik! Mással akarja azt tenni, amit eddig veled! Csókolni, ölelni, szerelmeskedni. Más csókjára, ölelésére, szerelmére vágyik! Ezt soha ne feledd! Gondold végig, hogy ezeket és még sok más dolgot nem veled szeretne megtenni, újra és újra! Vajon miért nem tartod magad olyan értékesnek, hogy ha ő mindezeket mással szeretné megtenni, akkor TE se akard ővele, hiszen nem érdemel meg! Minden kapcsolat kétemberes. Nem Te vagy ő hibázott, egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók! Ha megbánt azt vedd bántásnak és ne magyarázd véletlennek. Ne csapd be magad és ámítsd a lelkedet! Volt gyönyörű két éved és lesz még sokszor! Sokat tanultatok egymástól! Amit szerinted elrontottál, azt legközelebb csináld másként, de csak amit elrontottál. Így szépen fejlődve, mire az igazit megtalálod, pontosan fogod ismerni magad és boldog lehetsz egy életen át. Ne add fel! Légy őszinte magadhoz, ne csapd be a szívedet! A nők megérzik a dolgokat, csak bebeszélik maguknak az ellenkezőjét, hogy jobban érezzék magukat, ne kelljen szembesülniük. Ne tedd! Tudtad, amikor elkezdtek rosszul menni a dolgok, de bíztál, akartad, és hitted. Most már nincs miben bízni, így hagyd, hogy elmenjen. Gondolj, bele, ha minden következő szerelmed jó barátod lesz, az mennyi időt vesz majd el az életedből? Mellesleg, ha vágysz valakire, mint férfira az nem a barátod! Csak nyelsz, mert bízol. Ne tedd! Legyetek barátok, ha már érzelmileg nem kötődsz hozzá. Addig meg kerüld inkább el, mert több sérülést okoz. mint hinnéd! 

 

Szépet! PÉter

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr861534245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lélekszerelő, MAGYART 2010.02.05. 11:41:50

Kedves Baalna!
Sajnos sokára válaszolok, de az eltelt 18 év függvényében ez talán nem okoz gondot. Csak azt az egy dolgot kellene megtudni, hogy miért is ragaszkodik ennyire az úrhoz. Erre biztosan van magyarázat. Pár feladat elvégzése után, szinte biztosan megállapítható. Kérem írjon egy emilt a címemre, ha meg akarja oldani ezt a helyzetet. Mert az sem biztos, hiszen 18 éve ebben él és ez megfelel Önnek. A kapcsolatuk egyébként szexuális jellegű is vagy csak baráti? Amíg az úrral nem rendezi a viszonyát, tényleg nem lesz másik kapcsolata, ami megfelelhet. Dönteni kell! A megoldás vagy a helyben járás, a tűrőképesség növelésével? Mire vágyik igazán? Várom levelét!
Szépet! Péter
süti beállítások módosítása