HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

A döntés

2008.04.28. 14:35 :: Lélekszerelő, MAGYART

Kis történettel kezdem.

Induljunk ki abból, hogy mindenkinek van védő, őrző angyala. Képzeletem szerint egy felhőn ülnek és nézik, figyelik a rájuk kiosztott illető életét. Kezükben az eredeti élettervvel, időről időre beavatkoznak, ha rossz irányba haladnánk, vagy ha ki akarunk kerülni valami feladatot, amiből tanulnunk kell. „Kell”, mert leszületésünk előtt ezt vállaltuk!

Nos, ezek a kedves lények ténylegesen azért vannak mellettünk, velünk, hogy segítsék életünket. Így, ha van valami kívánságunk, amely beleillik az élettervünkbe, segítik annak a megvalósulását, vagy jeleket küldenek, hogy lemondjunk a megvalósításukról, amennyiben az nem jó nekünk.

Tegyük fel, hogy társat, hosszú távú kapcsolatot szeretnénk. Kigondoljuk, eldöntjük és kinyilvánítjuk kívánságunkat. Az élettervünkbe beleillő kívánságot a fentiek regisztrálják és nekilátnak a szervezésnek. Intézkednek, szervezkednek, hogy a számunkra megfelelő társsal találkozhassunk. Esélyünk legyen arra, hogy megszeressük őt és boldogságban éljünk együtt. Szervezkednek. Beszélnek a másik fél megfelelő segítőivel, stb… Mondjuk a jövőbeni társunk egy másik településen él, és még nem is érdeklődik azon dolgok iránt, ami alapján egymásra találhatnánk. Komoly feladat, akár 5-6 hónapig is eltarthat. (Ha nincs itt az ideje a találkozásnak, akkor akár tovább is.) Már 2 hónapja várjuk a csodát, a nagy találkozást, de semmi sem történik. Semmi. Kezdjük feladni a várakozást, elfogy a reményünk és elkezdünk fél megoldásokkal is megelégedni. Kitaláljuk, hogy magasak az igényeink és lejjebb adunk belőle. Így persze nő a lehetőségek száma. Elfelejtjük, hogy nekünk nem több, hanem csak egyetlen egy társra van szükségünk. Szóval elkezdünk valami mást kívánni. Az angyalok eddigi szervezkedése veszendőbe megy. Fentről figyelnek és látják, hogy már mást akarunk. Nekilátnak azt is megszervezni, de addig sok időt és energiát vesztünk mindannyian.

Az első kívánságunk sem valósult meg, és a következőre is várni kell. Így a csapongó gondolataink és kívánságaink miatt semmi sem sikerül. Ekkor szoktuk azt érezni, hogy minden és mindenki ellenünk van. Pedig csak döntést kellene hoznunk és kitartani, elég hosszú ideig, hogy megvalósulhasson a kívánságunk. Elég a célt meghatározni, mert az oda vezető út nem megszabható. Dönteni kell, világosan és elég sokáig akarni. Ez a titok. Ha a döntés megszületett, nincs más dolgunk, mint figyelni és az adódó lehetőségekkel élni, azokat megragadni és amit tehetünk megtenni. Így minden biztosan a legjobban alakul majd az életünkben.

DÖNTENI FONTOS!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr84445457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása