HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Húsvéth 2008

2008.03.19. 14:01 :: Lélekszerelő, MAGYART

Békés Húsvétot kívánok Mindenkinek!

BÉKÉSET! Lelki békével telített, boldog, nyugalmas ünnepet!

Gondolom, ha túl nem is vagyunk az idei testi és lelki böjtünkön, de a vége felé közeledünk. Napról-napra mélyebbre ásunk, megismerve a mostani korlátainkat.  Lépegetünk a lefelé vezető lépcsőn. Ha sikerül elérni a jelenlegi alaphelyzetet, amely sok esetben fájdalmas felismerésekhez vezet, kérhetjük az égiek segítségét a változtatáshoz. Kérhetjük, hogy adjanak erőt, kitartást és főleg bátorságot, hogy megtegyük, ami a mi dolgunk. Megtegyük, mert helyettünk senki sem teheti meg, sőt, segítség sem érkezik fentről, ha mi még nem végeztünk a magunkéval.

Ezzel a tisztalelkű kéréssel, aztán őszintén állhatunk a föltámadásban Krisztus urunk mellé, hogy tán vigyen minket magával! Segítse a mi  jelenlegi "kis" feltámadásunkat! Adja, hogy a megoldott feladat vagy probléma öröme minket is emeljen fel a paradicsomba! Segítse, hogy a jól végzett "munka" eredményét érezve egy kicsit a mennyek országában érezhessük magunkat!

Hálát adunk érte! Mert tudjuk, megteszed, Istenem, ha érdemesek vagyunk rá!
Ha mi is megtettük a magunkét. És tudjuk, hogy extra segítségre is számíthatunk Tőled! Ha csak odáig eljutunk, hogy elismerjük, erőnk elszállt, bátorságunk elfogyott, de elhatározásunk töretlen a változtatásra! Megsegítesz minket újra és újra, bátorsággal erővel, kitartással, hogy együtt lehessünk, mindannyian, ott fent a Te oldaladon!

Tiszta szívvel várt feltámadást kívánok!



U.i.:
(Ha valakit érdekel, 2007-ben is kerültek fel írások a Húsvéttal kapcsolatban:
Aktuális 2007 Húsvét,
Vajon Jézus a hirdetett módon, értünk halt kereszthalált,...
címmel. Ajánlom annak aki még nem olvasta őket.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr55387758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása