HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

OSKOLA leendő lélekszerelők részére - Reklám?

2008.01.03. 12:51 :: Lélekszerelő, MAGYART

Sokan közülünk azzal a késztetéssel élnek a világban, hogy segíteniük kell embertársaikon. Egyszerűen, látják a bajt, és segítenek a megoldásában, ha tehetik.

A segítés egyik, általam képviselt formája a lélekszerelés.

"Lélekszerelés" - útmutató az élethez

Hiszem, hogy lelki egészségünk, meghatározza ittlétünk minőségét és hosszát. Meggyőződésem, sőt sok-sok „kezelés” után elmondhatom, tapasztalatom, hogy minden betegségnek lelki oka van.

A betegség egy jelzés. A földi élet egy olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a „helyes” úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt, ha hagynánk. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével „szerencsére” csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémájukba.

Az hogy hol, milyen betegség jelentkezik, egyértelművé teszi a probléma forrását. A fizikai tünetmentesítés mellet, a lelki okok korrigálása a gyógyulás záloga. Amennyiben a lelki okok nem szűnnek meg, a betegség újra és újra jelentkezik, sok esetben súlyosabb formában.

A „SZERELÉS” során – így neveztem el a beszélgetés és konzultációs folyamatot - ezt a lelki okot derítjük fel. Megállapítjuk a kialakulásának az okát. Azután korrigáljuk, mind energetikailag, érzelmileg és tudatosan. Ezek a korrekciók pedig, gyógyuláshoz vezetnek.
A probléma feltárás alapját képezik a segítségre szoruló tudattalanjából eredő információk, míg a megoldásban a magyar hagyomány is jelentős szerepet játszik.

A hozzám látogató, útmutatást, módszert kap, amely segítségével önállóan képes problémáinak kiderítésére és megoldására.

"A szerelés (gyógyítás) sikere azon múlik, hogy milyen mértékben tudjuk meghívni a Teremtőt, az Úristent, vagy valamelyik képviselőjét a tevékenységünkhöz."


Pár példa, hogy miről is fogunk tanulni az oskolában:

-betegségek lelki okainak feltárása
-életvezetési tanácsadás
-szenvedélybetegségek kezelése
-párkapcsolati problémák megoldása
-gyermeknevelési tanácsok (hiperaktivitás, koncentráció)
-gyermekbetegségek lelki okainak kezelése, oldása …

Természetesen a tanfolyam végére mindenki megoldhatja saját próblémáit, segítséget kap a következő életszakaszának teljesebb megéléséhez.

 

Érdeklődni a: www.angyalsziv.hu oldalon lehet.

 

Szépet! Péter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr79283084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása