HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Válasz a legutolsó kommentre (Miért nem sikerül?)

2007.08.04. 13:21 :: Lélekszerelő, MAGYART

Szió! Akik teszik, ők meg vannak győződve róla, hogy megtehetik. A többiekkel pedig azért történik, mert vagy nagyon félnek tőle, vagy nagyon akarják, vagy tényleg az életfeladatuk része. Sokan tettek olyat korábbi életeikben, ami helytelen. Azért, hogy megtanulják, mi a helyes és mi nem, át kell élniük a másik oldalt is. Persze ez csak akkor szükséges, ha még az elkövetés életében nem bánják meg tettüket és nem próbálják jóvátenni azt. A megbánásnak teljes szívből kell bekövetkeznie, meggyőződéssel.

Pl.: valaki jól érzi magát a munkahelyén ahol könyvelő. Éppen minden megfelel neki az életben. Ennek ellenére ő azt vállalta leszületése előtt, hogy segítő lesz. Embereknek fog segíteni az életútjuk beteljesítésében. Az élet küld neki jeleket. Olyan emberekkel találkozik, akik hasonlóval foglalkoznak. Beszélnek neki a feladatukról és arról, hogy milyen jó segíteni másokon. Főhősünk ennek ellenére lebeszéli magát az önképzésről, a váltásról, hiszen neki olyan jó dolga van, mindennel elégedett. Ha a jelzéseket nem veszi, a lépéseket nem teszi meg, megváltoztatják az életkörülményeit, hogy elinduljon a megfelelő úton. Elveszíti az jól működő életét, hogy elkezdje érdekelni a „MIÉRT?” Vizsgálódása során újabb emberek, könyvek, események segítik az útját. Ha ennek ellenére sem teszi amit kell, akkor visszahívják a köztes létbe.

Társadalmak esetén ez úgy néz, ki, hogy azok az emberek, akik csak a pénzszerzés és az anyagi javak megszerzésére koncentrálva hozzák meg döntéseiket, olyan helyzetbe kerülnek, ahol ez a dolog az eredeti cél (aki gazdag az szabad) ellenkezőjét eredményezi. Zárt parkokban kell élni. A genetikailag kezelt ételek, bár bőségesek, egész-ség-telenek. A természettől teljesen elszakadt ember életképtelenné válik a gyógyszerei, étrend kiegészítői nélkül. Ha terrorizmussal gyanúsítják, jogi képviselő nélkül tarthatják fogva, bármeddig, kínozhatják is, mert az állambiztonság úgy tarja jónak. Nem védheti meg magát, semmilyen módon, és valószínűleg, ha tévedés áldozata, akkor sem lesz kárpótlás. (USA)

Vagy gondoljunk csak a reptéri képtelenségekre. Körömvágó ollót nem lehet a fedélzetre vinni, de fém tollat igen. Nos azzal éppen úgy lehet gyilkolni, mint a kisollóval. Sőt ennyivel, egy jó küzdőművész is veszélyt jelent a repülőgépre.

Mindennek van következménye. Ok-okozat. És minden okra fény derül, ha őszintén vizsgálódunk. Tegyük ezt, mert az önvizsgálat, az utána hozott döntések segítenek jó irányba változtatni az életünket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr19132099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása