HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Tábor az Isten tenyerén (reklám)

2007.05.17. 13:49 :: Lélekszerelő, MAGYART

Tábor az Isten tenyerén


2007. július 5-8-ig "Tábor az Isten tenyerén" címmel bentlakásos foglalkozást (tábort) hirdetünk, melynek vezetője Somogyi Péter. A tábor helyszíne: Patcán a Katica tanya (Kaposvártól 11 km)
A tábor ára: 25.000 Ft/fő, ami a szállást és a napi háromszori étkezést is magában foglalja.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a helyet a jelentkezés sorrendjében tudjuk foglalni! Jelentkezni személyesen 10.000 Ft előleg befizetésével lehet. Bővebb információt a 299-0989-es telefonszámon kaphat  

Kedves Jelentkező!

Légy üdvözölve, azokkal együtt, akik szívesen lehuppannának az Öregisten tenyerére!

 

A magyar hagyomány szerint a gyermekek legalább 7 éves korukig az Úristen tenyerén élnek. Jézus Krisztus azt mondta, legyetek olyanok, mint a gyermekek! Az én fordításomban ez úgy hangzik, összevonva: éljetek úgy mint a gyermekek, az Atyaisten tenyerén.
A tábor ideje alatt erre teszünk kísérletet, több olyan programmal, amelyek segítik majd a mindennapjaink megélését is.
Kiindulópontként, az Úristen és a hozzá fűződő viszonyunk szolgál. Innen továbblépve vizsgáljuk a körülöttünk lévő világ által adott témákat. Külön foglalkozunk a magyar szentháromsággal, a párkapcsolatokkal és más társas kapcsolatokkal. Megvizsgáljuk a magyar lélek sajátosságait, felmérjük életünk jelenlegi irányelveit, majd, ha szükséges változtatunk rajtuk. Múltunk útmutatása alapján "új" irányzatot ismerünk meg, melyet segítségül hívhatunk életünkhöz. Nem titkolt célunk, hogy olyan látszólag távol álló területekre is kitekintsünk, mint a harcászat elemei, az íjászat, a szablyavívás. Véleményem szerint megdöbbenünk majd a lelki háttér fontosságán, sajátosságain.
A 4 nap témákra lesz felosztva. A kiválasztott témák közösen kerülnek feldolgozásra. A vendégelőadókon kívül a kérdéskörök feldolgozása csoportokban az irányításommal történik.

A programok között található:

- Előadás: Dr. Varga Tibor: A Szent Korona Tan
- Élő zene: Pipamocsok
- A mozgás világából: Tánc, mozgás zenére
- Íjászat
- Szablyavívás (érintőleges bemutató, kipróbálással, a harcászati elemek lelki hátterének vizsgálata)
- A tábor ideje alatt érintjük: a magyar lélek, a párkapcsolat, a család, az ima és az élethez elengedhetetlen dolgok olyan specialitásait, amelyek a magyarságra jellemzőek.

További témák: Viszonyunk az Úristenhez, egymáshoz, az idegenekhez. Térrendezésünk. Vallásunk, kereszténységünk. Önismeret. Kiút a jelenlegi apátiából.

Hagyjátok, hogy megérintsen benneteket az Öregisten tenyerének puhasága, az általa nyújtott biztonság békéje.

 Várom megtisztelő jelentkezéseteket! 

Somogyi Péter
Lélekszerelő, MAGYART

Felépítése:

4 nap 3 éjszaka (2007. július 5-8)

Részvételi díj:

25 000 Ft

Előleg:

10 000 Ft

Időtartam:

96 óra

Telefon:

299 0989

E-mail cím:

info@angyalsziv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr5977255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása