HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Miért nem akarnak házasodni a férfiak?

2007.03.31. 13:27 :: Lélekszerelő, MAGYART

30-éves férfi, a barátnőjével 2 éve élnek együtt. A leány csak 24, de nagyon szeretne már férjhez menni. A fiú hajthatatlan, nem akar még házasodni. Miért ragaszkodnak ennyire a "szabadságukhoz" férfiak?

A megoldás, talán a szerepek megváltozásában van. Ha a nők "igazi" nők, akkor a férfiak is azok. De ez nem így van. A nők ma férfit játszanak, a férfiak pedig szerep nélkül maradnak. Így minden bizonytalan az életükben. Lelkükben tudják, mi lenne a helyes, de a világ azt mutatja, hogy nem úgy mennek a dolgok. Ezért elbizonytalanodnak. Ezzel nem azt mondom, hogy a nők miatt van, hanem azt, hogy a profit érdekelt világ nem érdekelt a tiszta viszonyokban. Sőt. A profit érdekében először, elkezdték alkalmazni az olcsó gyermek és női munkaerőt. De ehhez le kellett vinni a férfiak fizetését, mert máskülönben nem mentek volna el a nők dolgozni. Aztán jött a női egyenjogúság, amiből emancipáció lett... Miért van erre szükség? Mert a család a világ legkisebb egysége mind szervezetileg, mind anyagilag. A teremtés legkisebb modellje. Ha olyan természetellenes viselkedésre akarom rávenni az embereket, ami csak nekem hoz hasznot, nem kell mást tennem, mint elvenni a viszonyítási alapot. A bizonytalan ember pedig megfelelő külső befolyás mellett, szinte bármire rávehető. Így a cél megvalósult, csak mi értjük nehezen, mi is történik velünk. Bizonytalankodunk, félünk, nem teszünk...

A teremtés legkisebb modellje. A férfi és a női elv, a férfi és női energia, a teremtés utolsó pillanatában lett szétválasztva. Ádámból, a nemtelen emberből kivonták a női erőket, Évát(a bordát), és így lett a férfi és a nő. A teremtő erő, a férfi, egyesülve az alakadó, befogadó erővel a nővel, teljessé válik, és ebből a teljességből keletkezik az új jövevény a gyermek. Ennyire ősi dolog a család!A magyar néphagyomány szentháromsága is a család maga. Azt gondolom, hogy a családalapítás fontos dolog, amit mindkét félnek akarnia kell, de csak a megfelelő feltételek mellett van értelme. A férfi nem biztos a dolgában. Ezért vár.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr9352991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glorious 2007.04.05. 09:29:17

Szia Péter!

Látom, ide a párkapcsolati gócokat gyűjtöd! :)

Igen jó gondolatok ezek!! :)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.07.24. 00:18:11

Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az a szimpla kockázatelemzés.
A házasságok fele végződik válással, az esetek háromnegyedében a nők terjesztik be a válókeresetet. Ez 37.5% esély arra, hogy a nő megfúr egy életre, ilyenkor ugyanis úszik minden: ház, kocsi, gyerek, plusz a nettó keresetének jelentős része a következő minimum 18 évben.
Összehasonlításképpen: egy revolver hat tárából egy töltött, ami 16.66% - vagyis oroszrulettből kvázi nagyobb esélyekkel jövünk ki jól, mint egy házasságból.

Na ezért nem nősülnek a férfiak.
süti beállítások módosítása