HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Mi kell az Isteni segítséghez?

2012.08.25. 11:02 :: Lélekszerelő, MAGYART

Segítség

Segítséget az kap:

1. aki kér,

2. aki képes a segítséget elfogadni,

3. aki maga is tesz a megoldásért.

Általában a többség legfeljebb a kérésig jut el. Kér és vár! Hátha megteszi valaki helyette. Pedig nem teszi meg senki, főleg az Isten nem! Magyarul: "Segíts magadon az Isten is megsegít!"

Sajnos további nehézséget okoz, hogy az Isteni segítség kérése közben azt is meg akarjuk szabni, hogy az Isten, hogyan segítsen rajtunk. De ez éppen úgy megy, mint a cél elérésénél. A célt meg kell határozni, de az utat az élet szabja, ahogyan elérjük azt. Az Isten úgy segít, ahogyan ő jónak látja, amely a legcélszerűbb. Segíthetünk neki azzal, hogy a jeleit figyelve, gyorsan tanulunk, így elkerülünk pár zökkenőt az úton, kevésbé lesz nehéz a dolgunk.

Fontos dolog, hogy magunk is tegyünk valamit. Ugyanis, ha én megkérek valakit, hogy segítsen kivinni egy asztalt, akkor ketten megfogjuk és kivisszük azt. Ha ő egyedül megteszi, akkor ugyan segít rajtam, de nem nekem. Az életünket senki sem élheti helyettünk, így jobb, ha a "segít nekünk" módot választjuk. Mert, amennyiben szükségünk van egy kis asztal pakolásra, akkor az meg is fog történni, nincs letudva azzal a dolog, hogy valaki megtette helyettünk. Biztosan tudhatjuk, hogy az Isten semmit se tesz meg helyettünk, csak SEGÍT a céljaink elérésében, megvalósításában!

Lélekszerelő

Szólj hozzá!

Címkék: élet segítség döntés isten teremtés hazugság lélek jézus hit várakozás ima vonzás cél tett becsapás cselekedet

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr604730916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása