HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

SZEX

2014.11.01. 02:38 :: Lélekszerelő, MAGYART

A szex, mifelénk, általában a SZER-elem része. Na persze, azon kívül is lehet örömet és boldogságot találni benne. Talán mégis kezdjük a szer-elem részeként.

 

Sokan keresnek fel, akik a kapcsolatukat akarják megmenteni. Derék dolog! Tényleg. Szívesen is segítek, mert egy jó kapcsolat, csodás dolog. Mégis döbbenten állok az olyan helyzetek előtt, ahol a javítandó kapcsolatban nincsen szex. Nem rossz, hanem nincsen. Nem 2 hete, hanem évek óta! Olyat is hallottam, ahol 6 éve nem érintkeztek a felek szexuálisan. Vajon mit gondolnak, milyen alapon lehet akkor a kapcsolatot rendezni? Ott ahol vonzódás sincs?

 

Ugye, az igaz szerelemben megélt közös orgazmusos, összeolvadás, az ISTEN KÖZELI élmény! AZ! Ha egyszer ment együtt, akkor hogyan lehet lemondani róla! Érthetetlen!

 

Ja, hogy soha se ment? Értem, de akkor meg minek kellett összeházasodni? Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt? Eljött az idő? Gyereket akartam? Nehogy kifussak az időből? ...

 

Van olyan aki szerint ezen esetek magukban rejtik az esélyt?

 

Szinte kizárt! Bár csodák azért vannak. Extra helyzetek is. Extrém megloldásokkal. De a többség esetében nem ez a helyzet.

 

Először mindenki gondolkodjon el azon, volt-e valaha olyan jó a kapcsolatuk, aminek az emlékére lehet építeni. Volt-e megélt Isten közeli állapotuk az adott partnerral, vagy csak a fenti vicces válaszok adottak. Így aztán eldönthető, hogy érdemes-e egyáltalán lépni, küzdeni, harcolni...

 

A szexualitás egy párkapcsolat 50%-át teszi ki. Nem időben, hanem minőségben. Az a személyes összehangoltság, az összeolvadásban megélt lelki közösség adja azt az alapot, amely megakadályozza a kitekintgetést, a kalandozást, amely elég erőt ad az élet egyéb nehézségeinek a leküzdéséhez... Ez a létrejött közösség segít abban, hogy nemi szerepeink által adott feladatainknak is eleget tudjunk tenni. Pl.: az anyagot fénnyel átitatva Isten felé vigyük. A közösségnek hasznos tagjai legyünk...

 

Mert ugyan úgy fogalmazunk, hogy egymásból merítünk erőt, de ez részben igaz csak, hiszen az Isten közeli élmény során, nem egymásból, hanem mindketten Istenből merítkezünk, összehangoltan, a másik segítségével válunk teljesebbé, boldogabbá! A közös élmény ereje az ami minket arra ösztönöz, hogy a másik felünket, a későbbiekben támogassuk, minden téren, hiszen mi együtt...

 

A szexualitás, öröm forrás, de a spirituális életünk legnagyobb misztériuma is, amely a földi létezésünket kiteljesíti, a teljes élet elengedhetetlen része!

 

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyaték őrző

 

1 komment

Címkék: család férfi döntés szerepek szerelem kapcsolat boldogság szeretet szenvedély felelősség születés önismeret befogadás találkozás spiritualitás helyes szakrális lélekszerelés női szerep

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr606853191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.