HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Elengedés – Felajánlás Istennek

2014.02.08. 18:18 :: Lélekszerelő, MAGYART

Nagyon népszerű napjainkban az elengedés éppen úgy, mint kifejezés és mint módszer. Vannak szakavatott és kevésbé szakavatott képviselői. Egy azonban biztos, van helye a világunkban és sok esetben segít is a bajunkon.

 

Sajnos sokan azt gondolják, ha mindent nyakló nélkül elengednek az a jó megoldás és teszik ezt mindennel, ami csak eléjük kerül. Ennél jobban járunk, ha megnézzük, új dolog-e az elengedés, mint technika a világban. Láthatjuk, hogy nem az. A keresztény magyar hagyomány is ismeri, alkalmazza. Itt úgy mondják, FELAJÁNLOM AZ ISTENNEK! Azért jó tudni ezt a kifejezést, mert hamar rájöhetünk, mi is valójában az elengedés lényege.

 

A segíts magadon, az Isten is megsegít mondás mentén elmondhatjuk, ha mi megtettük a magunkét, a tőlünk telhető legtöbbet, akkor „jön” az Isten és hozzáteszi a maga részét, a maga felét. De ahhoz, hogy ez megtörténhessen, a mi tetteink után fel kell ajánlani az Istennek az egészet. Mi történik ilyenkor? Azzal, hogy felajánlottuk Istennek, lemondunk valamiről. Ha Isten kezébe tesszük a megoldást, akkor lemondunk az irányításról. Hiszen átadjuk azt az Istennek, tegyen a saját belátása szerint, hiszen mi már megtettük, amire képesek vagyunk.

 

Tehát lemondtunk az irányításról. Pontsan úgy, mint amikor követdobunk a vízbe. Megfigyelhetjük, hogy a bedobott kő, a mi tettünk, nyomán hullámok keletkeznek és eljutnak egészen távoli területekre is befolyásolva az éppen aktuális áramlatokat. Kioltva, összeolvadva, egymást erősítve haladnak. Beláthatjuk, hogy semmi értelme újabb követ dobni a vízbe, erősítendő a korábbi dobásunkat, hiszen az nem adódik össze, csak „kullog” a másik után. Sőt mozgásával, újabb befolyásolást indít, amely már nem biztos, hogy a kívánt hatást éri el. Így aztán nincsen más dolgunk, mint a mi „dobásunkra” figyelni, hogy az legyen a tőlünk telhető legjobb! A többit rábízhatjuk a Teremtőre, aki a többi áramlatot irányítja, hogy elérjük, közösen, a kitűzött célt.

 

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyaték őrző

+3670 3354 114

www.lelekszerelo.hu

https://www.facebook.com/groups/istentenyeren/

https://www.facebook.com/Lelekszerelo.Somogyi.Peter

Szólj hozzá!

Címkék: segítség teremtés akarat áldás vonzás áldozat felajánlás szertartás elengedés teljesség irányítás Jézus Isten

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr365805246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.