HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Holdként fényben, szeptember 1. Budapest (10 órától, 18-ig)

2012.08.22. 16:56 :: Lélekszerelő, MAGYART

Ha egy pár megkeres azzal, hogy segítsek rendezni a kapcsolatukat, meglepődnek, hogy egyenként foglalkozom velük, nem közösen dolgozunk. Meggyőződésem, hogy egy kezdeti beszélgetés csak arról szólna, hogy a felek az igazukat keresnék nálam, a harmadiknál, „ugye megmondtam” hangulatban. Erre nincsen szükség! Jobb megoldás, ha mindenkit, egyenként terelünk a saját térfelére, állítjuk irányba az erőit, hogy a megfelelő felelősséggel viseltessen a feladata iránt. Meggyőződésem, ha valaki megfelelően jó nő, akko

r mellé a megfelelően jó férfi kerül. Nekünk így nincs is más dolgunk, mint jelen esetben, megfelelő irányba igazítani a női lelket, a kívánt fejlődés érdekében. Tisztázni a feladatokat, a „szabályokat”, a javulás érdekében. A tökéletesedő nő aztán vonzza a hozzá való társat, férfit. Semmiképpen sem egy pasit. Természetesen a segítség a kapcsolatot még nem megvalósított nőnek is segít a párválasztásban.

Kérdések amiről szó lesz:
- Mi a nő feladata a világban?
- Hogyan lehet megőrízni a női minőséget napjaink elvárásai mellett?
- Hogyan célszerű viszonyulni egy férfihoz, ha a. a férjed; b. a gyermeked; c. a főnököd, beosztottad?
- Milyen legyen a terhek megosztása a családban?
- Házimunka, munkahely, gyermeknevelés, kinek mi a feladata?
- Napjaink megnövekedett elvárásrendszerének hogyan lehet megfelelni?
- Egyedül álló nőként, singliként, hogyan maradhat valaki királylány?
- Milyen tanácsot ad a magyar hagyomány a férjhez menni készülő nőknek, lányoknak?
- Kit válasszon a nő, ha szerelmét pár hónapnál vagy évnél tovább szeretné megélni?
- Mi az értelme, eredménye az emancipációnak?
- Mit tehet egy nő a férfi-női egyensúly létrehozásáért?
- Hogyan lehet a harmóniát létrehozni kapcsolatunkban?
Kérem a jelentkezést emilben elküldeni, a somogyi@magy-art.hu címre!
Fontos,mert feladatot is adok, hogy ott már érdemi munkát végezzünk.
Somogyi Péter, lélekszerelő

Szólj hozzá!

Címkék: nap család gyerek férfi föld szerepek szülő anya esküvő szerelem kapcsolat lélek fény ügy szeretet felelősség pár hagyomány társ hold anyag Isten

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr384726274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.