HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Hétfő hajnal

2012.04.09. 04:35 :: Lélekszerelő, MAGYART

Leányok, asszonynak való Leányok, Asszonyok! Ki milyen korán olvassa, annyira lesz számára hajnali ez a virtuális locsolás! Minden esetre remélem, hogy a ma oly divatos elutazunk, minket ne locsoljon senki sztori ellenére mindekit legalább egy valaki meglocsol. Hiszen ez a felfrissülésért, a tavaszi újjászületésért történik. Szomorú annak a nőnek az élete, akit senki sem akar felfrissíteni, akinek senki sem kívánja az újjá születését. Ma szerencsére mãr lehet virtuálisan is locsolni. Kedves olvasó Nő! Képzelj el egy vödör hideg kútvizet! (4-9 fokos) A nyakadba zúdul! A verset nem is hallod, olyan hideg! Mehetsz is átöltözni! Gyerekkoromban az a rész tetszett legjobban, hogy " nesze friss rózsavíz, gyöngyöm, gyöngyvirágom..." Keresztapámtól tanult, a kommunizmus végén nevetve mesélt pedig így hangzik: Zúg a traktor, Szánt az eke, Elvtársnő, Locsolhatok-e? Röviden ma már csak ennyit mondok: Nem, tökölök, öntök! Leãnyok, asszonynak való Leányok, Asszonyok! Mindannyiótoknak valós, élő locsolót kívánok! Amíg odaér hozzátok, addig a kitartáshoz segítsen benneteket ez a virtuális, hideg, nyakatokba zúduló locsolás. A házban lévők, ebben az órában riadtan, de mégis elégedetten nyugtázták, az idén már nem hervadnak el. Valahol tudják, félálmukban, hogy még nem lehet nyugodta az almuk, mert Édesapám is tartogat szamukra frissítőt. Áldott ünnepeket!

Szólj hozzá!

Címkék: vers tavasz húsvét utazás hétfő friss szokás víz virtuális áldás ébredés riadt locsolás hervadás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr484372702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.