HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Fényvárás, fényváró szertartás Dobogókőn

2011.12.06. 15:58 :: Lélekszerelő, MAGYART

Az idén 5. Alkalommal rendezzük meg Dobogókőn a Fényváró szert. Eleinte tartottuk magunkat a 21-i napfordulóhoz, de mivel családivá vált a rendezvény, a gyerekek kedvéért maradtunk a hétvégi időpontban. Nem okoz ez gondot, mert a kersztény hagyományban az első érzékelhető fénynövekedés napja 25-e, Jézus Krisztus születésnapja. Ezt lehetőség szerint, mindenki családi körben ünnepeli. Eddig az időpontig pedig advent, a várakozás ideje tart. A várakozásé, a fényvárásé. A cél, hogy advent idején olyannyira nyitottá váljunk, a környezeti hatások ellenére, amely nyitottság, lehetővéteszi számunkra a fény megmutatkozását, a remény megszületését szívünkben. Mert reménynek kell születnie a szívünkben, hogy tavasszal, Krisztus Urunkkal lesz újra feltámadás!

 

A szer keretében, sötétedésre tüzet gyújtunk és mindannyiunk számára nyugodt, békés, nyílt fényvárást kívánva, egy teremtő folyamatban veszünkrészt a tűz körül. A szer elősegíti a megfelelő nyitottság létrejöttét, mind a jelenlévők, mind az arra törekvők számára.

 

Kora délutántól a zsindelyesben kézműves foglalkozás keretein belül, méhviasz gyertya készítés lesz, fejenként 450,- Ft-ért. Akit érdekel, jelentkezzen, ha lehetséges, a tulipanok@gmail.com címen, Kalmár Zitánál.

 

A szer előtt és után lehetőség van sétára, a Zsindelyesben melegedésre, igény szerint étellel, itallal (Lőrincz László, dobogoko@gmail.com ). Érdemes figyelni arra, hogy Dobogókőn, 4-5 fokkal is hidegebb lehet.

 

Találkozó: december 18-án, délután 15-16 óra között a Zsindelyesnél

 

Szertartás kezdete: sötétedés

 

Aki segítene az éneklésben, kérem emilen jelezze, hogy az énekeket elküldhessük!

 

Szépet! Péter

2 komment

Címkék: nemzet isten teremtés lélek fény meditáció remény advent ének ima haza születés szer szertartás dobogókő túz napforduló fényvárás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr833443278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haza vezetsz 2011.12.14. 22:54:49

Szépet Önnek is Péter!
Barátom fész oldalán figyeltem fel az idevezető linkre, nála rákérdezve irányított tovább a kérdéseimmel.
Aug.20.-án túráztam először Dobogókőn, akkor eldöntöttük, hogy a Mária templomhoz elmegyünk Fényt várni. Nemrég egy újabb túrán "felmértük" a terepet. A neten szétnézve azonban nem találok idénre olyan programot, ami 21.-e hajnalra a Mária kápolnához szólna, mint ahogy mi azt eredetileg terveztük. Itt olvasgatva látom a cél azonos, csak a szertartás más. Vagyis, az ellentétes napszakból erre következtetek. Eddig gondoltuk, próba cseresznye kimegyünk 21.-e hajnalban, de ahogy közeledik, és hűlik az idő tűnik ez egyre neccesebbnek. Ismerem magunkat biztosan így is jól eltöltenénk a napot, de azt gondolom van amit egyedül, vagy szűk körben kell átélni, és van amihez közösség kell. Szerintem nagyobb társaságban, talán vezetve ez a szertartás átélhetőbb lenne.
A segítségét kérem egy kis magyarázattal, ismertetővel, mire is vállalkozunk, ha Önnel tartunk?
;) Anett.

Lélekszerelő, MAGYART 2012.02.06. 01:59:54

@Haza vezetsz:
Kedves Anett!
Mivel más fórumon erre a levelére már válaszoltam, így nem térek ki a válasz egyes pontjaira. De felhívom itt az Ön és mások figyelmét is a következő Dobogókői programra. A részletek majd még itt is következnek. De addig is. Húsvét vasárnap, április 8-án, hajnali 5 órakor találkozunk a Zsindelyesnél határkerülésre! ha van kedvük, jöjjenek és szóljanak másnak is!
Köszönöm és szépet! Péter
süti beállítások módosítása