HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Húsvét vasárnap - HATÁRKERÜLÉS Dobogókőn

2011.04.10. 20:37 :: Lélekszerelő, MAGYART

 Immáron 3. alkalommal szert tartunk Dobogókőn, Krisztus feltámadásának hajnalán. A Szent Korona - Szent Határ elv mentén körülkerüljök Dobogókőt megszentelve azt.

 

Találkozó:

 

Április 24-én, VASÁRNAP HAJNALI 5 ÓRAKOR a Zsindelyesnél (sípálya)

 

A program ca. 3 órát tart, 9-ig vége lesz. Kérem mindenki öltözzön melegen, mert tavaly sokan fáztak. A határkerülés végén áldott sonkát és kenyeret fogyasztunk. Melegedésre (erre remélem nem lesz szükség), reggelire a Zsindelyesben van mód. Reggelit a dobogoko@gmail.com címen Lőrincz Lászlónál lehet rendelni.

 

Kérdéseket a somogyi@magy-art.hu címen várom.

 

A szertartáson elhangzó imák:

 

Urunk Istenünk, mennyei Atyánk, áldott legyen a Te neved,

mert eljött már a Te országod, mivelünk és mibennünk,

és tudjuk, hogy bántódásunk nem eshetik többé,

mert megszabadítottál minket,

és erőt adtál az élethez, mely Téged dícsér Urunk,

örökkön örökké, Ámen

 

illetve az Angyali üdvözlet, a "bűnösökért" szó nélkül.

 

MIndenkit szerettet várunk!

 

Somogyi Péter

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét isten jézus vasárnap szent feltámadás krisztus ima szer szent korona dobogókő sípálya határkerülés szent határ

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr752815213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.