HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

H1N1

2009.09.14. 15:55 :: Lélekszerelő, MAGYART

Itt a vírus!

MENEKÜLJETEK!

Micsoda szerencse! A világon egyedül álló módon, nálunk a lakósság 60%-a beoltható a vírus ellen. Milyen gondoskodó a kormányunk?

De félre a cinizmussal, nézzük azt, ami biztos.

 

Ez egy vírus. Éppen úgy terjed, mint a sima influenza. Mindenki veszélyeztetett, éppen, mint amikor sima influenza járvány van. Mit tudunk az influenzáról? Gyorsan terjed. Eleinte még fel sem lehet ismerni. Még nem jelentkeznek olyan erősen a jelek (köhögés, láz, torokfájás, taknyosodás), hogy ne menjünk iskolába, vagy dolgozni, tehát megyünk. Annál is inkább, mert verseny van és nem szabad lemaradni, mert aki lemarad, az kimarad. Tehát továbbra is részt veszünk az életben. Így terjesztjük a minket már megfertőzött kórt. Ha egy buszra felszáll valaki, aki kezdeti stádiumos beteg, a környezetében állók közül mindenkit meg kellene fertőznie. Mégsem kapja el mindenki a vírust! NEM MINDENKI LESZ INFLUENZÁS! Az orvosi válasz, mert akik nem kapják el azoknak erős az immunrendszerük. De nem az adott mutációra, hiszen az évente változik és a szervezetünk előre nem állhat rá a védekezésre valami olyannal szemben, amit még nem is ismer. Hanem úgy általában. Ha ilyen egyszerű a megoldás, akkor miért az oltást kapjuk és miért nem az immunerősítést kezdjük el nagy tempóban?

 

Tudják mi a legnagyobb üzlet a világon? A HÁBORÚ!

Mi a második legnagyobb üzlet? AZ EGYÉSZSÉGÜGY!

A második legnagyobb üzlet! Nem tévedés így van, csak nem reklámozzák, mert akkor elgondolkodnánk.

 

Ha a kormányunk, vagy a … szervezetek igazán jót akarnának nekünk, akkor nem az oltást erőltetnék, amelyet jó pénzért ránk sóznak, hanem arra helyeznék a hangsúlyt, hogy egészségesen étkezzünk, kiegyensúlyozottan éljünk, így erős immunrendszerünk kivédené az ilyen H1N1, vagy a hozásuk hasonló vírusok hatását. (Ne tévesszen meg senkit, az ingyenes védőoltás, hiszen azt az állam fizeti, az államot meg mi finanszírozzuk, mert ha nem így lenne, akkor válság esetén se nekünk kellene meghúzni a nadrágszíjat, hanem az államnak.)

 

De mi történne akkor? Az egész világuk összedőlne!

Az egészséges embernek nincs szüksége gyógyszerekre. Nincs szükség az orvoslás jelenlegi formájára, sok területen. Az összes hozzá tartózó sallanggal együtt, sok esetben feleslegessé válna.

Elesnének a fast food ételek készítői a bevételektől. Fast food-nak tartom az áruházi nagytételes zöldséget is, (mert nem természetes körülmények között terem, sok esetben génkezelt, már az érés előtt leszedik, hogy szállítható legyen, majd speciálisan érlelik…), nem is beszélve a félkész előre gyártott kajáktól, a tartósítószeres bármivel folytatva a sort, a mélyhűtött roncsolt szerkezetű ételeken át, mindent. Nem is beszélve a cukrozott műanyag üdítőkről és hasonlókról. Ez befolyásolná a szállító ipart. Az pedig az üzemanyag és olajipart. A szállítás megváltozása befolyásolja a csomagolástechnikát, mert nem kell úgy védeni az árut. Kevesebb karton, és kevesebb fólia (műanyag) fogy. Kevesebb szemét keletkezik. És sorolhatnám, még oldalakon keresztül. De ezekről már rengeteg tanulmány készült, sok írás született.

 

Természetesen az egészséges élethez hozzá tartozna az évkörös rendnek megfelelő életmód is. Az aktívabb nyár és a passzívabb tél figyelembe vétele. Amit nem a mesterséges környezet kialakításával kellene megpróbálni figyelmen kívül hagyni, hanem megfigyelni és betartani volna célszerű. DE persze mindenki beláthatja, hogy a termelés, megköveteli, a folyamatos műszakot, az egyenletes termelést, a jobb kapacitáskihasználtság a cél…

 

„Az Isten embert teremtett a saját hasonlatosságára, hogy uralkodjék a világ felett.”

 

Ha az ember teljes élete alá van rendelve a termelésnek, a profitnak, akkor vajon az Isteni terv megvalósult-e? A természet legyőzősével, az ember vajon nagyobb szabadságban él? Ő a középpont? Érte vannak a dolgok? Vajon a védőoltás a mi érdekeinket szolgálja? KÉTLEM! A profitot szolgálja! A pénzt, a hatalmat!

 

A társadalmunk középpontjában a pénzzel, úgy működik, mint az orvostudomány. TÜNETET KEZEL! Nem az okot szünteti meg, hanem a tünetet. Ha nincs tünet, akkor nincs probléma. Mint a strucc esetében. Ha a homokba dugja a fejét és nem látja a bajt, akkor nincs is. Éppen így került ki Isten is a világunkból. Ha sokan állítjuk, hogy nincs, nincs jelen, akkor nincs is, hiszen nem látjuk. Ha pedig nincs, akkor mindent szabad, mindent megtehetünk, hiszen az uralkodó liberális értékrend szerint minden relatív, attól függ, honnan nézzük!

 

Így aztán a védőoltás is lehet jó dolog? Bár valószínűleg a készítők sem ismerik az összes hatását, csak azt tudják, a H1N1 tüneteit megszűnteti! De, hogy mik a mellékhatásai, az ügyben „kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét”! Akinek természetesen semmi fogalma sincs, hiszen olyan új dologról van szó. Utána járni pedig nincs ideje, hiszen vagy a patika profitja, vagy a megélhetési hajsza, a pénzhiányos egészségügy viszi el az összes idejét és energiáját, így megelégszik a hivatalos magyarázattal.

 

Szóval nem kell ide feltétlenül összeesküvés elmélet (de ha valaki úgy érzi, ne zárja ki a lehetőségét), elég csak a fentiek mentén elgondolkodni és egyértelmű a tanácsom. Ne az oltásban bízzanak, hanem változtassanak életmódot! Vállaljanak felelősséget az életükért!

A tünetkezelő orvostudománynak van egy játszópajtása, akinek a segítségével, létezhet, ezek pedig mi magunk vagyunk. Akik, ahelyett, hogy megkeresnénk betegségeink okát, megváltoztatva azt meggyógyulnánk, részvételünket a gyógyulásban annyival elintézzük, hogy elmegyünk az orvoshoz, bevesszük, amit mond és várunk. Várakozás közben pedig azzal vagyunk elfoglalva, hogy miként jutunk vissza  a hajszába, akár az orvosi utasítás ellenére is. Rabszolgaként hajtunk, mint akinek nincs választása, és életünk végén rádöbbenünk: „Hja és közben élni is kellett volna!”

 

Van választásunk! A Isten tényleg azért teremtett minket, hogy uralkodjunk a világ felett! Képesek vagyunk rá, bár ma ezt már kevesen hisszük! Éljünk emberhez méltó életet! Helyezzük az életünk középpontjába az Istent, de legalább az embert, a profit helyett! Legyünk felelősségteljesek, döntsünk, vegyünk részt…

Érdeklődhetnek sokunknál a lehetőségekről, hogy mit tehetnek, vagy olvassák el a Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged, és a Testünk üzenetei című könyveit, meglátják, van hová előre. Van kiút és csak Önökön múlik!

 

Somogyi Péter

lélekszerelő

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet üzlet vírus betegség isten háború lélek fertőzés egészségügy gyógyulás profit immunrendszer terjed h1n1

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr931381364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.