HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

A sorsod meg van írva…?

2008.07.02. 13:30 :: Lélekszerelő, MAGYART

 

A sorsod meg van írva az asztrológia szerint. Nem menekülhetsz az elől, hogy megélj dolgokat. A sorsodat te irányítod és olyannak élsz meg mindent, amilyennek akarod a spiritualitás szerint. Nem ellentmondás ez?

Nincs ellentmondás, abban a pillanatban, ha nem csak a most megélt életeddel számolsz. Amikor életfeladatot választasz, a leszületésed előtt, akkor meghatározol pár olyan eseményt, amelyet meg kell élned. Ezekkel kapcsolatos tapasztalatokra szükséged van. Ezek az események csak akkor kerülhetőek el, ha a megtanulandót előbb megtanulod, egy másik esemény megélése során. Tehát vannak előre meghatározott tanulandó feladataink. De minden döntéshelyzetben eldönthetjük, hogy vállaljuk-e a tanulást vagy elkerüljük a gyakorlatot.

Amennyiben túl sokszor kikerüljük egy feladat megoldását, nem vagyunk rá hajlandóak, akkor idő előtt visszahívnak minket valami komoly betegség segítségével. Ez akkor következik be, ha a további életünk, már túl sokat ártana a fejlődésünknek. Mi döntünk az életfeladat felvállalásakor is, sőt abban is, hogy az előkerülő feladatokat megoldjuk-e vagy sem. Csak azt ne feledjük, hogy minden döntésünknek következménye van. Függetlenül, hogy számunkra kellemes vagy kellemetlen. Az általunk elvégzendő feladatot először finoman jelzik, majd egyre karakteresebb figyelmeztetéseket kapunk. A végén, ha nem tudnak minket "bele kényszeríteni", akkor jön a hazahívó, hazavivő halál, hogy ne ronthassunk tovább a helyzetünkön. Az idő előtti "halálos" betegségek, a legtöbb esetben az életútról való letérést mutatják. Amennyiben a haladásunkat korrigáljuk, joggal bízhatunk a gyógyulásban. A betegség helye pedig jól mutatja, merre keressük a megoldást. Hol, milyen zavar keletkezett az életünkben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr79549547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.