HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Mitől lesz család: a család?

2008.06.03. 13:18 :: Lélekszerelő, MAGYART

Ti milyen családban nőttetek fel? Mitől válik egy együtt élő, rokoni szálakkal egymáshoz kötődő életközösség "családdá"? Mi az oka, hogy egyre több esik szét? És meddig lehet egy családot összetartani, ha már mindenki csak a saját feje után megy?

Azért hullik szét, mert már a választásnál, önmagukat becsapó, nem őszinte embereket találunk. És amikor kiderül az igazság, akkor már régen késő. A tisztelet és az odafigyelés hiánya, a „mert megérdemled” szlogen segítségével vezet a széthúzáshoz, a fejetlenséghez. A szabály: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat! Ne csapjad be őt, de magadat sem. Ne álomvilágba élj, figyeld meg a valóságot. Az őszinte szeretet segítene. De amit ma szeretetnek hívnak az inkább üzlet. Egy üzleti kapcsolat előbb bomlik, mint egy család. Látjuk is elégszer.

Ha megfigyeled, hogy milyen a másik, hogyan érzitek magatokat együtt, akkor jó döntést tudsz hozni, már a választásnál. Így olyan emberrel lépsz szövetségre, akivel tisztelitek egymást, figyeltek egymásra. Ha ezek a dolgok fennállnak, akkor közös akarattal le lehet élni együtt egy egész életet.

Ha tudjátok, hogy a teljességet a férfi és a nő egysége adja és ezt nem adjátok fel soha, még gyermekáldás következtében sem, akkor jó alapra építkeztek.

Ha a szeretet nem önfeláldozás, önzetlen és nem vár viszonzást, de mindezek mellett nem egyoldalú, akkor kitart életünk végéig.

Amikor pedig ezekben hibák keletkeznek, akkor nincs más dolgunk, mint őszintén:

-         felismerni a hiányt vagy hibát,

-         megbeszélni a társunkkal,

-         megvizsgálni, hogy közösen mit tehetünk a megoldásért,

-         majd szeretettel és tisztelettel segíteni egymást a megvalósításban.

Amíg van közös akarat, figyelem, tisztelet, addig a kapcsolat működőképes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr66501376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása