HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

A böjt

2008.03.13. 12:03 :: Lélekszerelő, MAGYART

Még ma sem késő elkezdeni! Az önkéntes lemondásnak, a böjtnek van itt az ideje. Ne hagyjuk, hogy az idő korlátja, mely szerint - ha nem kezdtük el időben, már nincs is értelme - gondolatból következő lustaság, megfosszon minket a böjt pozitív eredményeitől. Magam is csak kedden kezdtem meg lékúrámat. Bár némely böjtnél, számít az idő mit rá fordítunk, mégis találhatunk más megoldásokat is, hogy megéljük az önkéntes lemondásból következő pozitív eredményeket.

Ne gondoljuk, hogy a léböjt kúra legnagyobb eredménye a fogyás, hiszen a hírtelen leadott kilók, észrevétlenül és majd maradéktalanul, visszakúszhatnak, ha nem változtatunk életmódunkon, szokásainkon. Lényeges eredmény még a szervezet kitisztulása, amely az emésztés felgyorsulását, az anyagcsere felfrissülését eredményezi. Például a tavasz által érkező friss tápanyagok ezáltal könnyebben szívódnak fel szervezetünkbe.

De a legfontosabbak közé tartozik, az az önbecsülés, amelyet az által szerzünk, hogy megcsináltuk! Legyőztük önmagunkat! Meg tudtuk állni! Nem az uralkodott rajtunk amiről lemondtunk, hanem mi a rajta. Mi uralkodtunk az életünk felett! Megcsap minket a hatalom szeLe, amely arról szól, hogy mégis csak képesek vagyunk irányítani életünket. Ez pedig nem kis dolog! NAGY FELFEDEZÉS!

Ha megízleljük ezt az érzést, az önmagunk feletti hatalom érzését, akár kis dolgokban is, elkezdünk vágyni rá! Akarjuk, hogy mi irányítsuk az életünk egyre nagyobb részét! És már el is indultunk az úton... Önmagunk megismerésének és a tudatos életvezetés elsajátításának útján. Merjünk tenni, lépni!

"Mert aki a halál előtti utolsó pillanatban megbánja bűneit, velem lesz majd a paradicsomban" - mondta közülünk a legnagyobb.

SOHA SEM KÉSŐ! - Ne feledjük el!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr10379171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.