HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Aktuális 2007 Húsvét

2007.04.06. 10:11 :: Lélekszerelő, MAGYART

2006-ban, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy Pataky Enikő meghívott Dr. Varga Tibor barátommal a GyógyHír című műsorába. Húsvétról, böjtről és az ezzel kapcsolatos teendőinkről volt szó ebben az adásban.

Tudom, lehet olyan aki ezt az adást akkor látta. Ennek ellenére ajánlom, ha valakinek van lehetősége a letöltésre.

www.hirtv.net, Műsorok, GyógyHír, 2006, 137. Húsvéti adás

Személyemet érintő további jó hír, hogy az idei év áprilisában megjelent a műsor könyv alakban is. (Gyógyír a GyógyHír címmel) Itt nem csak az említett adás olvasható, hanem az is, ami a rendelkezésre álló idő miatt kimaradt belőle.

Remélem az elhangzó, leírt gondolatok továbbiakat ébresztenek!

Tudjuk, hogy mi magyarok másként böjtölünk és másként ünnepeljük a feltámadást!

Kívánom, hogy, a mai naptól legalább, sikerüljön megélnünk az utolsó pár nap üzenetét! Kívánom, hogy érezzük meg, mit jelent átmenni a halálon és feltámadni! Tudjuk magunkévá tenni, mert az egyéni útjaink összessége adja majd ki a haza, a nemzet útjának irányát is! Az egyéni életútjaink összessége határozza meg a magyar utat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr6355271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.