HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

A házasság egy életre szól?

2007.03.23. 15:29 :: Lélekszerelő, MAGYART

Akit házastársadnak választottál az valószínűleg a te másik feled. Lehet hogy teljesen más ember mint te. Ha nem szeretetek volna egymásba soha nem is lett volna semmi közös bennetek. Évek alatt a másság mindig feszültséget okoz. Lassan elfogadod hogy teljesen más világban éltek. Minden rendben van és egyszer csak feltűnik egy harmadik aki teljesen olyan mint te!!! Nem is tudtad hogy ez hiányzott neked. Melyik oldalon van a megoldás??

Ha valaki feltűnik, akkor minden esetben az látszik, hogy hiány keletkezett. A kérdés az, hogy ezt a hiányt, ami benned van ki tudod-e tölteni a társaddal, vagy sem. Komoly beszélgetéseknek, önvizsgálatnak kell történnie, és változni kell, együtt. Ha sikerül, mert van közös akarat, akkor maradni kell, ha nem, akkor menni.

Amennyiben olyan társat sikerül választanunk, akivel egy irányba mutatnak a céljaink, és a megvalósítás tempója, üteme is hasonló, éves viszonylatban kiegyenlítődve azonos, akkor minden bizonnyal képesek vagyunk egy egész élet egymás melletti megélésére. Pontosan ezért a dolog már a választásnál eldől.

Mostanában sajnos nem elég körültekintően választunk. Túl sok a külső befolyás, az elvárás, és a félelem. Így nem a szívünk igazsága szerint, hanem más érvek alapján választunk. Ilyenkor nem tehetünk mást, a krízis bekövetkeztekor, mint azt, hogy közös vizsgálódással kiderítjük mi a helyzet. Van-e mód a közös megoldásra. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor marad a kultúrált válás. Nincs értelme a hibás kikiáltásának, hiszen minden kapcsolat, ha szeretjük, ha nem, KÉTEMBERES dolog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr3850086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.