HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

FÉRFI? Kiféle, miféle? Szükség van rá egyáltalán?

2014.05.05. 18:22 :: Lélekszerelő, MAGYART

Komoly és szigorú kérdések. Biztosan van olyan nő, aki komolyan mondja, NEKI nincsen szüksége férfira. „A férfiakkal csak gond van... Majd meglátod kislányom, milyenek a férfiak... Hazug..., silány alakok... Nem számíthatsz rájuk...” Folytathatnánk a sort rengeteg olyan gondolattal, amit a környezetünkben hallhattunk. Mindez szomorú, vagy inkább érthető? Kiderül...

 

A szépség szimfóniája című könyv szerint, mindkét világháború kitörésében szerepet játszott az a tény, hogy a REND szerinti nemi szerepek eltolódtak, megváltoztak... Mit jelent ez? Pl.: divatba jött a hátdekoltázs. Mit szimbólizál? Azt, hogy a nő hátat fordít a férfinak.

 

Sok nő panaszkodik arra, hogy a szexuális életük a párjával szinte megszűnt, vagy legalábbis sekélyes. Nos, azoknál a kapcsolatoknál, ahol a szerepek nem a klasszikus nő-férfi szerep szerint alakulnak, hanem mondjuk úgy élnek, mint 2 testvér, vagy mint anya és kisfia, könnyen belátható, hogy nincsen szükség a szexre, sőt abnormális is lenne a gyerek szülő, vagy a testvér szex. Tehát, nincsen. Ilyen helyzetekben, sokszor hangzik el, hogy a felek a gyerekek miatt maradnak együtt, már ha kiderül a baj, hiszen legalább ők nem veszekednek. Az ilyen párok hülyének nézik a gyereküket. Pedig a gyerekek, mindent tudnak. Sőt... Sajnos a nagyobb baj nem az, hogy nem tudjuk őket átverni, hanem az, hogy egy ilyen családban nem tanulják meg a megfelelő női és férfi szerepeket, így szinte semmi esélyük nem lesz a születési feladatuk teljesítésére, mely szerint, fiúk-féfiak, vagy leányok-nők. Mint tudjuk, minden okkal történik, tehát az is milyen nemi szerepet választottunk magunknak, ami beleillik az életfeladatunkba.

 

Nos, a női emancipáció eredménye, hogy egy jó nő, akkor elég jó NŐ, ha elég jó férfi. A feladatok felcserélhetetlenek, mert míg a nők képesek férfi feladatokat ellátni, fordítva ez nem igaz. Se testet alkotni, szülni, táplálni nem tudunk mi férfiak, de az energiatesteinket se kölcsönözhetjük a gyermekeinknek, mert azokat 21 éves korukig a felnőtté válásig az édesanyjuktól kapják. Könnyen belátható, hogy napjainkban a nők mind a női, mind a férfi feladatokat vállalják, túlhajtva magukat. Felemrül az is, hogy amíg a férfi feladatoknak próbálnak megfelelni, vajon milyen hatásfokkal látják el azokat a női feladatokat, amelyek csak rájuk várnak. Egy szó mint száz a nők nyögnek a dupla feladat alatt, míg a férfiak feladat nékül hánykolódnak a világban. Ráadásul, ha a nők leadnának a feladataikból, általában a női feladatokat passzolnák át a férfinak.

 

Bizony, ha a női társadalom nem akar belerokkanni a feladatokba, jobban teszi, ha VISSZADJA a fériaknak a férfi feladatokat! VISSZADJA! Nem azt várja, hogy a férfi majd megküzd értük, hanem visszaadja. Mindez persze ma már nagy türelmet követel, hiszen a férfi mint olyan már elszokott attól, hogy felelősséget vállaljon, ellássa feladatát. Női társaink sokszor buknak el azon, hogy nem képesek kivárni, amíg a férfi felnő a feladathoz. Nem segítik őt abban, hogy tegye a dolgát, hanem türelmetlenkedve, stresszelik, majd feladásra kényszerítik. Míg ugyanis a férfi, ha egyedül él és önellátó, a megfelelő nő megjelenésekor azonnal lemond a „képességeiről”, addig a nő, büszké kérkedik a megszerzett tudással, olykor a társ rovására is. Így persze az ivartalanított férfi soha sem válik azzá, amire született.

 

Sok nő hivatkozik arra, hogy már a mama... Ez igaz lehet, de mégis az új családban már rajta múlik a szerepek helyes megélésének az elősegítése. DE MÉGIS MIÉRT TENNÉ?

 

Miért? Nos, azért, mert ugyan ma nem úgy tűnik, hogy valami komoly baj következhetne, de kizárni nem tudjuk. Gondoljunk csak a balkáni háborúra vagy a mostani ukrán helyzetre. Pillanatok alatt szükségünk lehetne férfiakra, akik megvédik a hazát, a családjukat... De az ivartalanított férfi, legfeljebb egy plusz gyereknek számít, nem védelmezőnek!

 

Nos, hölgyeim, nem azt mondom, hogy készüljünk a rosszra, a bajra, de állítom, ha a megfelelő szerepek szerint éljük az életünket, akkor a férfi-nő kettőse, az teremtés EGY-sége, minden helyzetben a legjobban szerepel majd! De ehhez elengedhetetlen a FÉRFI, akinek az újrateremtésében, bizony komoly szerepe van a NŐ-nek!

 

Hölgyeim? Leányok? Nők? Asszonyok? – Előre fel!

 

Májusi programok:

május 7. Teremtés I-es tanfolyam: https://www.facebook.com/events/524855834286438/

május 14 Párkapcsolat I-es tanfolyam: https://www.facebook.com/events/670948019634285/

május 15-22-29. Előadás sorozat az XY-ban: http://www.xybudapest.hu/hirek/2014/lélekszerelés-előadássorozat.html

május 18. Hogyan teremtsük világunkat: https://www.facebook.com/events/1414326208830660/

május 24. Napszerűen férfiasan: https://www.facebook.com/events/590259571070746/

május 25. Holdként fényben: https://www.facebook.com/events/612216485532502/

 

Somogyi Péter 

Lélekszerelő, Hagyatékőrző

www.lelekszerelo.hu

www.lelekszereles.blog.hu

https://www.facebook.com/Lelekszerelo.Somogyi.Peter

https://www.facebook.com/groups/istentenyeren/

Szólj hozzá!

Címkék: élet család választás érzelem isten felnőtt változás esküvő szerelem szent szeretet felelősség érzések pár hagyomány társ királyfi feleség vonzás szertartás szülők egység szakrális védtelenség Isten

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr716120386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása