HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Betegségek lelki okai - beszélgetés Somogyi Péter, Lélekszerelővel

2012.06.15. 15:45 :: Lélekszerelő, MAGYART

Elégedett vagyok vele. Pár fontos információ is elhangzik benne, néhol kicsit töményen, de kevés volt az idő. :-) Aki ismer az megszokhatta, a kérdésre pontos, rövid és tartalmas válasz érkezik.

3 komment

Címkék: segítség férfi betegség teremtés szerepek hazugság test lélek hit energia erő felelősség hagyomány önismeret tanfolyamok lélekszerelés asztrál Jézus Isten Krisztus lélekszerelő Gyógyulás őszínteség

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr124590583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sz.e 2012.06.17. 12:25:40

a meditáció nem tétlenség hanem munka magaddal Pontosan azzal a hazugság(önbecsapás)rendszereddel találkozol kíméletlenül és elkerülhetetlenül amiről beszéltél és nem egy kellemes tétlen csücsülés
Ez az én tapasztalatom.Puszi jó volt a beszélgetés

Lélekszerelő, MAGYART 2012.06.18. 00:06:31

@sz.e:
Persze, így is lehet érteni, mintha... De amit mondtam az arról szól, hogy ha valaki csak vár és nem indul, nem kap segítséget, legfeljebb egy lépésig. Minden további "jótanács" csak ennek az egy lépésnek a megtétele után következik. Mellesleg a meditációs ügyek adnak a legtöbb lehetőséget a sumákolásra. Kevesen tudnak meditálni, viszont annál többen "dolgoznak" raja, csak valahogy semmi előrelépés. Milyen érdekes?! Persze engem nem zavar semmiféle alibi tevékenység, hívjuk azt bárminek, csak ne csodálkozzunk, ha nem jutunk semmire. Ez szerintem lejön abból amit mondtam. Hali.

sz.e 2012.06.18. 14:16:20

azzal hogy kevesen tudnak és sokan dolgoznak rajta teljesen egyetértünk és azzal is hogy sumákolásra is kiváló mint minden más is amit alibinek használunk de van egy tiszta nagyon éles vonal ahol a sumákolás összefüggései lelepleződnek és ott állsz pőrén magad előtt....és már nincs mi mögé bújni. Ezt a te példáddal élve "végül is jó a házasságom" önbecsapás a gennyes góc kevésbé fájdalmas még vállalható része,de az már bibisebb feladat,hogy végül is nem szeretem a párom,sosem szerettem csak azért mentem hozzá mert azt hittem nem lesz jobb és féltem várni és hát a gyerek is azért jött össze és valójában őt se igazán akartam ezért üvöltők vele hogy hülye kamasz...stb.ráadásul az a pár abortusz is utána azért történt mert képtelen voltam szembenézni a saját hazugságommal és most itt ülők egy rákkal és kérlek segíts. Itt azért már húzósabb...(mindenkitől elnézést ez egy példa nem valóságos történet de mégis a valóságos élethelyzetekből összeollózva) és ezután a lelkifurdalásból történő önszívatást is abba kell hagyni...munkám során 10 házasságból,párkapcsolatból 10 mögött valami egyéb állt és nem az amiről szólnia kellene.
süti beállítások módosítása