HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Utolsó vacsora

2012.04.06. 00:53 :: Lélekszerelő, MAGYART

Megtörtént. Három féle halból, kenyérből és badacsonyi kéknyelűből állt. Gondolom régen nem volt 3 féle hal. Van aki szerint, bárányt ettek akkoriban. Lehet. Az én böjtöm viszont vasárnap hajnalig tart. A feltámadásig! Így marad a hal. „Marad” – pedig nem ilyen lemínősítő ez a „marad”.  Sőt magam sütöttem, borban pároltam. A bor. A Váli Péter barátomtól származó kéknyelű, saját szerzemény. Böjtben az első korty. Ráadásul ketten sem voltunk, hogy igaz legyen a mondás: „Ha ketten összejöttök az én nevemben, akkor én jelen leszek.” Ennek ellenére megjelent és áldásával szentesítette az emlékezést, hogy teljes legyen az este. Minden megtörtént! Csodás volt!

 

Segítséget kértem a vasárnap hajnali Határkerüléshez. Remélem lesz erőnk és kitartásunk végigcsinálni, hiszen nagy hideget mondanak. Jól fel kell majd öltözni. De ezen azért nem múlhat! Ott leszünk és „szert” teszünk, áldást kérve a megkerült területre és az azt körülvevő Pilisre, Visegrádi hegységre! Áldást a Teremtőtől, erőt Krisztus Urunktól és szeretetet Babba Máriától! Ha a böjtött tettük, akkor a halálon átmenve, régi énünket letéve, egy előremutató döntéssel, feltámadunk Krisztus urunkkal vasárnap hajnalban!

 

Vezet minket a hagyomány, évről évre, ha hagyjuk! Vezet, utat mutat és erőt ad a folyamatos újrakezdéshez, bármilyen nehéz legyen is a saját, vagy nemzetünk sorsa! Az idén közös böjtöt hírdettünk, a nemzet felemelkedéséért. Mostantól minden évben tesszük, hogy a határkerülést, a feltámadást támogassuk. Mert nem csak a régiek hagyománya segít minket, hanem az általunk megkezdett hagyomány is a mi erősségünk! Hiszen ez is csak akkor ér valamit, mint a régi is, ha tesszük!

 

Isten áldásával, találkozunk vasárnap, húsvét hajnali 5 órakor, Dobogókőn a Zsindelyesnél! Ha valaki otthon kerülne határt, kérem jelezze! Számára megküldöm az általunk végzett szer leírását, hogy együtt végezhessük el a hagyomány által előírtakat.

 

Somogyi Péter

Lélekszerelő, hagyaték őrző

 

Szólj hozzá!

Címkék: isten jézus feltámadás krisztus pilis áldás böjt szer dobogókő teremtő utolsó vacsora hagyaték határkerülés babba mária

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr44366738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása