HTML

Lélekszerelés

LÉLEKSZERELÉS. Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok. Ilyen igazságokat találunk, gondolunk végig, a mindennapok nehézségeinek könnyebb átvészelésének érdekében. Amennyiben személyes segítségre van szüksége, kérem hívjon a 70 3354 114 -es számon, vagy írjon a somogyi@magy-art.hu címre.

Friss topikok

  • őrültnő: "Az álmunk arról, hogy ez sikerülhet, fontosabb a valóságnál." (2017.08.07. 22:56) Reménytelen szerelem ...
  • Margarita21: Kedves Lélekszerelés. 26 éve ismerem azt az embert akivel álmodok, régen együtt jártunk iskolába. ... (2016.09.01. 19:26) Reménytelen szerelem II.
  • Contos Vinetu Contos: komoly (2016.03.07. 13:16) SZEX
  • don Fefinho: Az ok sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint bárki is hinné. Ami miatt a férfi nem házasodik, az ... (2013.07.24. 00:18) Miért nem akarnak házasodni a férfiak?
  • sz.e: Amennyiben a nők rálátnának milyen ördögi tervet szolgálnak amikor lemondanak női szerepükről vala... (2012.08.16. 11:37) Lányok a legényt jól meg becsüljétek!

Jóslás, Halak, vagy pengék?

2011.09.05. 15:44 :: Lélekszerelő, MAGYART

 Jövő, eljövendő.

Igen, ez ami talán a legjobban érdekel minket. Mi lesz ezután, mi jön majd ezek után? Mire kell felkészülnünk? Mi várható? Mit tegyünk? Sorjáznak a kérdések a fejünkben. Aztán a válaszok arról árulkodnak, hogy milyen a mi hozzáállásunk az élethez. Ha azt gondoljuk, minden előre meg van írva, mi semmit sem tehetünk, csak el kell fogadnunk amit az élet kirótt ránk, akkor nem nagyon szertnénk felelősséget vállalni a saját életünkért. Sokkal könnyebb mutogatni, másokat, akár a sorsot hibáztatni, mint tenni valamit magunkért. Minnél jobban hiszünk abban, hogy mi irányítjuk a sorsunkat, annál inkább közelebb járunk a valósághoz. Bizony mi alakítjunk a saját sorsunkat! Kezdődik ez akkor, amikor születésünk előtt kiválasztjuk az életfelaldatunkat és a szüleinket. Vajon ezért ki a felelős, ha nem mi magunk?

 

Szóval beleszületünk egy általunk választott élethelyzetbe. A feltételeket mi választottuk. Fixnek tűnnek. Egy ideig talán így is van. Amíg a szüleink döntenek helyettünk. Mutogathatunk rájuk is akár, bár mi választottuk azt, hogy tőlük tanuljuk meg a jókat (tulajdonságokat, szokásokat, megoldási módszereket) és ne tanuljuk el a rosszakat. Ezek után, ha felkészültünk a saját döntéseink alapján irányított, szabad életünkre, a felnőtt életre, akkor mi jövünk. Felnőttként, mi döntünk, az általunk kiválasztott környezetben. A döntéseink határozzák meg azt, hogy a legideálisabb és a legkevésbé pozitív helyzet között mit élünk meg.

 

A döntéshelyzetbe kerülve (ez mindennapos dolog), sokszor úgy érezzük segítségre van szükségünk, hogy a legnagyobb pozitívumot tudjuk kihozni a helyzetünkből és a lehetőségeinkből. Főleg akkor igaz ez, ha a felmerülő döntés látszólag jobban befolyásolja az életünket. Ekkor fordulunk asztrológushoz, jóshoz, látóhoz... Pedig nincs feltétlen szükségünk rá. Tárgyaltuk már azt a döntések kérdésénél, hogy a jó döntést mindannyian érezzük! Nem feltétlen tudjuk, mi lesz a pontos következménye, nem ismerjük a hasznait, de érezzük, belül, hogy ez a helyes. Döntünk, megtesszük és haladunk szépen előre.

 

Nos, a mai világunkban akkora a zaj, hogy nem halljuk a belső hangunkat. Ekkor fordulunk segítségért. Azért, mert jó döntést akarunk hozni.

 

Persze a hatalom is segíti a nagy zaj kialakulását, hogy a belső segítőnk nélkül könnyen befolyásolhatóak legyünk. Gondoljunk arra, hogy az egyes magazinok között, hány értékes és hány bóvli van. A bóvli, akarva vagy akaratlanul elfedi az értékeset. Mondjuk havonta csak egyet engedhetünk meg magunknak. Ezért lehet, hogy csak 5. alkalomra jutunk hozzá az értékesebb darabhoz, miután a korábbiakról kiderült, nem hordoznak értéket, vacakok.

 

Amit még fontos tudnunk, hogy a világunkban mindig minden változik. A testünk sejtjei is lecserélődnek, maximum 7 évente. Ez azt jelenti, hogy 7 éves viszonylatban egy sejtünk sincs, amely a régi lenne. Így aztán semmi sem olyan, mint volt. Se a sejtjeink, se a helyzeteink nem ugyan azok. Ebből következően, nincsen semmi ami biztos!

 

Az asztrológusok a születésünk pillanatában jellemző csillag és bolygóállások alapján mesélnek az életünkben adódó lehetőségekről. LEHETŐSÉGEKRŐL. A születésünk képletét összevetik a jelenlegi állásokkal, ha éves előrejelzést szeretnénk. Így akár napra lebontva is tudnak tanácsot adni az adott kérdésben. TANÁCSOT, nem mást! Közülük a többség elmondaj: "A csillagok csak jeleznek, nem okoznak, mindenki maga dönti el a saját valóságát!" Tőlük is megtudhatjuk, hogy mi az ami a legvalószínűbben bekövetkezhet a jelenlegi helyzetünkben. BEKÖVETKEZHET! Nem biztos, csak lehet.

 

A médiumok, a szellemvilágból kapják az információikat. Attól függően, hogy milyen magas szellemmel vannak kapcsolatban, adnak megbízható információt. De még a legjobb segítők is csak a pillanatnyi állapotnak megfelelő információt adnak. Ezekre az a jellemző, hogy akár 10 percen belül is aktualitásukat veszíthetik. Hiszen, ha valaki a "tervtől" eltérő döntést hoz, akkor az a döntés megváltoztatja minden érintett életét. Ők a legtöbb esetben képeket látnak. Nehézséget okozhat a képek értelmezése és a fordítása is. Nem ugyan azt jelenti egy bizonyos kép a másik emebernek, mint nekünk.

 

A kártyajósok, a kihúzott, vagy kirakott lapok összefüggései alapján adnak tanácsot. A kártyák egyes összefüggései jól meghatároznak helyzeteket, amelyek be is következhetnek. Én jártam úgy, hogy egy kártyajósnál járva a következő információt kaptam. Az ősz kezdetén, szeptember elején egy tűzjegyű nő írni fog nekem és összejövünk. Nagy volt az öröm. Hiszen éppen egy tűzjegyű nő volt az álmaim hercegnője. Ismertem is és nem volt elképzelhetetlen, hogy jelentkezni fog. Ráadásul a jósnő is ezt mondta. Írni fog. Vártam. Meg is jött a levél. Szép, hosszú levél érkezett, egy ismeretlen leánytól. Mint kiderült, tűzjegyű volt. (Tűzjegyű is van 3 féle.) Amit a jós modott igaz volt, bár nem úgy, ahogyan szerettem volna. Tanulságos kis történet, igaz?

 

Mindezek ellenére nem biztos, hogy le tudjuk gyűrni a vágyat a jövő megismerése ügyében. Szóval elmegyünk valakihez, kérdezünk... De kit válasszunk? Hallgassunk a megérzéseinkre! A megérzés jó tanácsadó. A díj mértékét előre tisztázzuk. Ha úgy döntünk, megyünk, akkor a díjról mondjunk le. Könyveljük el, hogy elköltjük és ne bánkódjunk rajta többet, akkor se ha nem azt kaptuk, amit gondoltunk.

 

Az aki segíthet rajtunk egy lehetséges jövő bemutatásával, még egy valamiben jó kell legyen. Tudnia kell a múltat is. Tudnia kell arról, hogy mi történt eddig Veled. De ennél is biztosabb, ha az érzelmeidet is meg tudja mondani. Pontosan azt amit egy adott helyzetben éreztél. Ezt ugyanis rajtad kívül senki sem tudhatja. Ha ez ii stimmel, akkor talán érdemes a tanácsait is meghallgatnod.

 

Van pár dolog, amit nem szabad elfelejtened! CSAK EGY LEHETSÉGES JÖVŐKÉPET MONDANAK EL! EGYET A LEGVALÓSZÍNŰBBEN BEKÖVETKEZŐBŐL. Ha jól figyelsz, segíthet rajtad egy ilyen látogatás. A pozitívumokat érd el, a negatívumokat pedig kerüld el! Ehhez kapsz segítséget attól a segítőtől, ahová fordultál. Ha nem tud tanácsod adni, hogyan kerülheted el a kellemetlen lehetséges jövőt, akkor valami sántít.

 

Tudnunk kell, hogy a jó segítség, a jó tippek, nem újdonságok számunkra. Leginkább csak arra valók, hogy a szerintünk is helyes döntéseket alátámasszák.

 

Sajnos van még egy fontos dolog amit nem árt figyelembe venni. Mi emberek úgy teremtünk, hogy elképzelünk egy helyzetet, beleéljük magunkat. Az ilyen vágyunkat, megélt helyzetünket ismeri fel az univerzum és kezdi el teremteni. Teszi ezt függetlenül attól, hogy amit átélünk, elképzelünk, számunkra negatív vagy pozitív kimenetelű. Így aztán aki nem képes csak a jóra koncentrálni és azt teremteni, hajlamos a rossztól félni és attól rettegve megteremteni azt, az jobb, ha nem megy semmilyen jövendő mondóhoz segítségért.

 

A jövendő mondókat más néven is illetik. JÓSOK. JÓS-ok. Jót mondanak. Pozitívumot. Azt mondják el mit kell tennünk azért, hogy pozitív irányt vegyen a sorsunk. Ez a JÓSok feladata. Segítenek abban, hogy mit tegyünk, hogyan viselkedjünk, miben döntsünk. Ötleteket és lehetőségeket villantanak fel, amelyet aztán vagy megteszünk vagy sem.

 

Elhangzott a médiumoknál a "terv" mint fogalom. Nos, van ilyen, de nem kőbe vésett. Az ember két fő módszer szerint élhet.

0.    Egész életében sodródik, csak utólag reagál dolgokra.

1.    Saját kezébe veszi az irányítást és teremti az életének minden pillanatát.

Ezek között a lehetőségek között élünk, mi emberek. Bármelyiket választhatjuk. Az első esetben olyan életet élünk, amelyet az asztrológus, médium, jós "előír" nekünk. Ha azonban belevágunk a tudatos életbe, ha figyelünk, tudatosan választunk, döntünk, ismerve a saját felelőségünket az életünkre nézve, akkor a második módszer felé haladunk. Ha teljesen tudatában vagyunk, életünk minden pillanatának, akkor tényéleg mindent, mi magunk teremtünk, úgy hogy ennek tudatában is vagyunk. Mi választunk, hogyan akarunk élni. Tudjuk, a meg nem hozott döntés is döntés, annak is vannak következményei. Így aztán saját döntésünk, hogy másokat hibáztató, másra mutogató életet akarunk élni, vagy a kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását.

 

Egy biztos:

 

Segítséget, jövendőmondótól, csak olyan kérjen, aki változtatni akar a sorsán, nem pedig alibit keres a semmittevésre! Aki eldöntötte, hogy elege van az eddigi helyzetből és előre akar haladni az élete útján, beteljesítve az eredeti vállalását, azt amivel leszületett, amit az Istennel együtt, vele egyetértésben választott, az akár segítséggel, akár nélküle eléri célját és megelégedett, boldog életet élhet!

 

Mi magunk döntünk, hogy halak leszünk, akik csak tátognak és vannak a vízben vagy pengék, akik hasítják a vizet! (A gondolat Radics Bélától származik)

 

Somogyi Péter

lélekszerelő

Szólj hozzá!

Címkék: jövő tipp segítség döntés isten hit út ima akarat sors karma szabad lehetőség jóslás cél irány terv jós jövendőmondó okozat

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr423204359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása